I backspegeln - 24 januari genom åren

Arne Stenqvist föddes
Snön vräkte ner men det hindrade inte Marcus Broberg och Grebbestad från att träna.
Ifjol sommar var Marcus Broberg ytterst nära att gå tillbaka till Hamburgsund. Klubben han kom från men han valde i sista stund att stanna. - Det har jag verkligen inte ångrat, säger Marcus.

Högre seriespel – kulturskapande via learning by doing
Åren från 1978 och framåt fick föreningens styrelse ett förändrat arbetsinnehåll jämfört med tidigare. Inför varje säsong skulle en trupp eller ett lag som kunde hävda sig i tredje högsta serien vaskas fram. Det kostade mera att spela och träna än tidigare, med ökad träningsvolym, längre resor till matcher och också längre spelarresor till och från träningar.

Seriematcher
Premiären sker hemma mot Mycklebt IK 19 april.

Det står i artikel om några spelare som kanske kan bli klara i början av veckan. Och som Anders skriver kommer det i så fall på hemsidan så snart som det är möjligt. Men mån-onsd är jag bortrest så jag kan i så fall inte skriva före tidigast torsdag om det hänt något på den fronten.

2017-10-15 15:00

SKOFTEBYNS IF