I backspegeln - 23 augusti genom åren

IFK Ölme (h) 2-3
Grebbestad tog emot IFK Ölme och torskade med 2-3. GIFs mål gjordes av Olle Kristoffersson och Jonas Henriksson.


DM-Finalen
11 september spelas årets DM-final mellan IFK Uddevalla och Grebbestads IF. IFK Uddevalla är hemmalag så matchen spelas på Kamratgården i Uddevalla

Söndagsmatch mot Ängelholm
På söndag blir det bussresa ner till Skåne för match mot Ängelholms FF. En viktig match för båda lagen som finns strax ovanför negativt kvalstreck. I våras vann Grebbestad hemma med 2-1.

Swärdh: Det blir viktigt att driva tempot i matchen
Att Grebbestads IF imorgon får besök av allsvenska Kalmar FF, och att det ses som en fest- och högtidsdag, har knappast undgått någon som följer klubben eller hemsidan. För Kalmar är det en lång resa till västkusten, inklämd mellan segermatchen borta mot Helsingborg i helgen och hemmamatchen mot regerande mästarna på lördag. Frågan är hur man ser på den här matchen?

Grebbestads trupp mot Kalmar
Truppen till morgondagens match mot allsvenska Kalmar FF är klar

Bilder Grebbestad-IFK Skövde
31 bilder från Grebbestad-Skövde finns nu att titta på i Galleriet. Gå vi menyrad och galleri eller länk nedan:

Grebbestad föll hemma med 2-3 mot Ölme som fick revansch.
Grebbestad tog ledningen i matchen men det var Ölme som med tre raka mål kunde ta segern. Grebbestads 2-3-mål kom på tilläggstid och det var för kort tid kvar för att hinna med en kvittering.

Inbrott på Siljevi i veckan - update
Natten till onsdag eller torsdag har det åter varit inbrott i kiosken på Siljevi. Någon har bänt upp kioskluckan och berett sig tillträde till kiosken den vägen. Stereo, kaffe, dricka, glass och godis blev tjuvarnas rov denna gång, dvs ungefär som vid senaste inbrottet i september 2011. Totala värdet ca 7.500 kr.

Seriefinal mot Stenungsund i morgon
I morgon åker Grebbestad till Stenungsund för seriefinal på Nösnäsvallen. I våras vann Stenungsund efter ett segermål i 87:e minuten. Kan vi ta revansch?

Tipset: Lördagsgodis…
Nyligen hemkommen från en veckas semester i de fattiga delarna av den civiliserade världen – Grekland. Ja, vad gör man inte för att bistå sina medmänniskor? Som tack fick jag med mig en igensotad strupe fixad med hjälp av billig rökig taxfreewhiskey. Tack o bock!! Nu var det ju inte alla där nere som drack whiskey, men åt och dracks gjordes det. En hetsätning som saknar motstycke. Fenomenet kallas inte bullemi, utan ALL INCLUSIVE, och innebär att du jobbar ihjäl dig, tar dom surt förvärvade pengarna och betalar ett resebolag för att kunna äta ihjäl dig. Sjukare än sjukt.

Inventering på ICA 31 augusti
Vårt sista sommararbete stundar - onsdag 31 augusti 17.30 - då skall vi inventera på ICA.

T A CK ....
till alla lagledare och aktiva, från Boll & lek till A-lag, för att ni lojalt ställt upp på en strulig vecka då Siljevis gräsmatta har förbättrats.

En härlig helg med 9 GIF-poäng: A-laget 3-1, HIF/GIF 5-1 och F0406 7-0.

Div II Norra Götaland
2019-08-17 14:00

IFK TIDAHOLM
3-1

Tidavallen, Tidaholm
Div II Norra Götaland
Imorgon 14:00
SÄVEDALENS IF (h)
Siljevi, Grebbestad


 
HIF/GIF div. 6
Tanums IF (h)
I övermorgon 13:00
Sundvallen

F04-06
IFK Strömstad (b)
I övermorgon 16:00
Strömsvallen