I backspegeln - 20 april genom åren

Martin Törnros föddes
Ahlafors IF (b) 2-0
Grebbestad spelade borta mot Ahlafors IF och segrade med 2-0. GIFs mål gjordes av Jonas Henriksson och Markus Svensson.

Marieholm BoIK (h) 0-2
GIF hade hemmamatch mot Marieholm BoIK och med 0-2.

GIF får bidrag från Thordénstiftelsen - TACK !
Som vi skrivit om tidigare finns planer för att utveckla Siljevi idrottsplats. Steg 1 är att på en ännu ej bestämd plats på Siljevi anlägga en konstgräsplan. Vi håller nu på med upphandling för att få underlag till beslut. Parallellt jobbar vi med finansieringen av projektet och har då bl.a. haft en dialog med och sökt bidrag från Thordénstiftelsen. Förra veckan fick vi det glädjande beskedet från styrelsen i Thordénstiftelsen att vi beviljats ett bidrag på 500.000 kr till vårt projekt. Målsättningen är att kunna påbörja projektet under 2018 eller möjligen 2019. [[link]] http://www.thordenstiftelsen.se/wp-content/uploads/2018/04/Bidrag-180413-1.pdf[[nytt]] Se här listan över bidragsmottagare våren 2018.[[/link]] Läs mer nedan om Thordénstiftelsen:

”Riktiga” hemmapremiären, Nordvärmland på besök
Grebbestad möter på lördag Nordvärmland hemma på Siljevi. Nordvärmland är nykomling för året i div 2 men fanns med i tvåan 2014 och 2015. ”Riktiga” hemmapremiären för det är ju på Siljevi laget vill spela sina hemmamatcher.

Tuff borta match väntar mot Skövde AIK
På fredag reser Grebbestad till Skövde för match mot Skövde AIK. Ett Skövde som vann med hela 7-0 borta senast mot Gauthiod. Grebbestad själva kommer till denna match med 3-3 hemma mot Gunnilse i bagaget.

Herrestad i DM-kvartsfinalen
Matchen spelas borta 5 maj kl. 19:00. Se mer på hemsidan för ytterligare info.

Så här kan du stödja GIF och vår verksamhet
Nu finns det ett helt batteri av alternativ för dig som på något sätt vill bidra ekonomiskt eller på annat sätt till GIF. Du kan anmäla dig till GREBBESTAD KRONAN, köpa lotter i vårt båtlotteri och du kan köpa något av de sponsorpaket vi har.

Sista update : ICA-inventering imorgon 1 maj, nu behöver vi bara 5 pers till !!!
Nu är det snart dags för det första av 4 GIF-jobb under vår/sommar 2014. Inventering på ICA Nära då Eva och Mats nu överlåter butiken till nya ägare. Vi behöver 25 personer, just nu är det 20 anmälda. Se namnen nedan. Vi startar kl. 07.00 den 1 maj.

2-0 mot Ahlafors smakstart i serien för Grebbestad som ligger 3:a - update med bilder
Grebbestad svarade för en ny bra första halvlek och grundlade segern där. Ahlafors hade två ribbträffar men segern för Grebbestad som missade en straff i andra halvlek var rättvis.

Seristart - Truppen mot Ed
Tränarna har tagit ut laget mot Ed.

Tanum föll med 4-1 mot Sotenäs
I en annars jämn match där Tanum hade något mer av spelet kunde ändå Sotenäs vinna med 4-1 (3-0). Den stora skillnaden var tyngden i anfallsspelet.

PREMIÄR
Grebbestads IF hälsar alla välkomna till 2007-års premiär.

Truppen mot Velebit
Truppen mot Velebit är extra stor då det finns ett par frågetecken i laget. Vilka dessa frågetecken är håller vi internt ;-)

Dags för seriepremiär!
Idag, lördag 20 april, drar division III Nord Västra Götaland igång. Grebbestads IF möter i premiären Marieholm BoIK, från Göteborg – ett lag som ifjol vann sin göteborgsfyra storstilat.

Premiärförlust
Grebbestad förlorade dagens premiär efter 0-2 mot nykomlingarna Marieholm från Göteborg, som gjorde en bra match.

Inställd premiär!
Premiärmatchen mot IK Oddevold är inställd och framflyttad. Orsaken är såklart ett vattensjukt Siljvi.

Grattis till segern! Grymt vänt! Grattis till första seriesegern efter återkomsten, herr Levander!

Igår 14:00

IFK UDDEVALLA