I backspegeln - 20 januari genom åren

Håkan Hansson föddes
Karl Widengård föddes
Så här blir du medlem, köper årskort och tittar i vår partnerfolder
[[fet]]VILL DU BLI MEDLEM ELLER KÖPA ÅRSKORT REDAN NU ? [[/fet]] Vår dialog med befintliga och nya partners som på olika sätt är intresserade av att stötta GIF under 2019 är i gång sedan en tid. [[fet]][[link]]http://www.grebbestadsif.se/nyhet.asp?nyhet_id=3795[[nytt]] Här kan du se vilka Partners som är klara för 2019.[[/link]] [[/fet]] [[fet]][[link]]dokumentbank/ovrigt/Partnerfolder 2019.pdf[[nytt]]Här har vi årets PARTNER-program[[/link]][[/fet]] där vi skapat möjligheter för företag och privatpersoner att i ännu högre grad dra nytta av det nätverk som GIF-partners utgör. Under 2019 kommer vi anordna ett antal nätverksbyggande träffar - Kickoffträff, Föreläsning med Torsten Jansson, Sommarträff samt andra aktiviteter där du som GIF-partner erbjuds möjligheter att deltaga. I vår Partnerlounge på Siljevi träffas vi i samband med matcher för enklare förtäring och mycket fotbollstjöt. Välkomna att höra av er för en diskussion om lämpligt Partnerprogram [[fet]] Vårt mål är att bygga ett av Bohusläns bästa nätverk för företagare och privatpersoner - kom med och låt oss bygga tillsammans. [[/fet]] MEDLEMSKORT • Enskild 250 kr/år • Familj 600 kr/år ÅRSKORT PÅ SILJEVI (ordinarie entré 100 kr/match, 13 matcher 2019) • Företag 1.200 kr • Vuxna 800 kr • Ungdom/pensionär 400 kr Betala via: - Bankgiro: 105-8544 - Swish: 123 290 77 56 Glöm inte att märka betalningen med namn/telefonnummer Se nedan mer om vårt Partnerprogram:

Update fredag: Årsmöte 28 februari kl. 16.00 på Siljevi
Ett år går fort så nu är det snart dags för årsmöte där verksamheten under 2015 skall redovisas och godkännas av medlemmarna. Söndag 28 februari kl. 16.00 på Siljevi. Dagordning finner du nedan. Vill du ha handlingar till mötet så maila info@grebbestadsif.se så skickar vi digitalt. Välkomna hälsar GIF´s styrelse

GIF årsmöte på söndag i nya klubbrummet, se bilder.
Då skall vi redovisa ekonomi och verksamheter från säsongen 2014. Handlingar till årsmötet kommer att läggas ut på nätet i god tid innan mötet. Motioner till årsmötet skall inlämnas till styrelsen (Ulrika Mattsson) senast 10 februari. Titta gärna här på [[link]]http://www.grebbestadsif.se/galleri.asp?album=56[[nytt]]bilder från nya klubbrummet[[/link]]

OBS ! ÅRSMÖTE MÅNDAG 24:e kl.18.00. Fel i annonsen i Björklövet.
Nu är det snart dags för årsmöte där vi redovisar och berättar om verksamheten under 2013. Måndag 24 februari kl. 18.00 på Siljevi är det som gäller.

Anton Henriksson blev kvar i Grebbestad
Alla i Grebbestad är glada över att Anton Henriksson, näst bäste målskytt i fjol med 13 mål, valde att fortsätta i Grebbestad. Vi tog oss en liten pratstund om hur nära det var att han gått till ÖIS och om kommande säsong.

Robin Olsson lämnar GIF
Allt tyder på att Robin Olsson lämnar Grebbestad för spel i Hamburgsund.

Stratos till Grebbestad
Mittfältsstrateg från Gunnilse klar för Grebbestads IF.

Träningsmatcherna spikade
Vinterträningarna är i full gång och om ungefär en månad är det dags för första träningsmatchen.

Häckendebuten avklarad!

Kval till division I