I backspegeln - 24 juni genom ren

Gauthiod borta p mndag
Efter midsommarfirande och serieledning fr Grebbestad tar man p mndag bussen fr tur till Grstorp och match mot IK Gauthiod.

GIFs fotbollsskola 2014
I dagarna tre - mndag 23:e till onsdag 25:e juni r det full fart p Siljevi. Det r den rliga fotbollsskolan som r igng under ledning av GIFs populra A-lagsspelare. Det r ca 65 ungdomar i ldern 8-14 r som under de kunniga lromstarna trnar olika moment som r viktiga i konsten att lira boll. Titta hr p [[link]]http://www.grebbestadsif.se/galleri.asp?album=47[[nytt]]bilder frn rets fotbollsskola[[/link]]

Hng med till ml !
Det blir buss till ml och mtet med Viken p Tisdag kl 19:00. Och som vanligt nr det r buss s hoppas vi att ni supportrar hnger med och stttar laget p plats.

GLAD MIDSOMMAR !
Styrelsen ber att f nska alla GIF-are i nr och fjrran en riktigt varm och skn midsommar.

GIF - VALLEN 1 - 4
Frlust i grdagens match mot Vallen.

Ny frlust fr Grebbestad
Grebbestad r inne i en lng svacka och har nu bara en seger p de senast sju matcherna. P tisdagskvllen blev det ny frlust nr man fll hemma med 1-4 (0-1) mot Vallen.

Bevakning Grebbestad och Tanum
Jag kommer att ka p semester p lrdag och missar ngra matcher.

Grebbestad tappade 2-0-ledning till oavgjort
Grebbestad sg ut att ha allt underkontroll, 2-0 och 30 minuter kvar att spela. Men en utvisning gav Hogstorp hopp och med 30 sekunder kvar av ordinarie tid kom 2-2.

Juniorlaget i serieledning
Efter storvinst med hela 8-1 (2-0) borta mot Kungshamn leder Tanum/Grebbestad juniorserien. Olle Kristoffersson svarade fr hela fem av mlen.

Liten besvikelse
Jag har vntat med att skriva denna matchrapport i hopp om att besvikelsen efter oddevoldsmatchen skulle lgga sig. Det har det inte gjort, men jag fr skriva nd...

"...ett terfall till det smre..."
Grebbestad fll i den vikta bottenmatchen mot Oddevold med 1-3 sedan man haft ledning i paus med 1-0. Annars fick Grebbestad en bra start i den s viktiga matchen fr de bda lagen.

Grattis GIF/HIF P15/17, vinst i dagens "seriefinal" mot Mellerud med 5-3 och fortsatt serieledning.

Div I Sdra
2018-06-17 17:00