I backspegeln - 22 februari genom åren

Hamburgsunds IF (h) 9-0
Grebbestad tog emot Hamburgsunds IF och segrade klart med 9-0. GIFs mål gjordes av Olle Kristoffersson (4), Erik Andreasson (3), Tobias Carlsson och Hugo Stenelind.

Idds FK (h) 1-1
GIF hade hemmamatch mot Idds FK och matchen slutade lika, 1-1. GIFs mål gjordes av Rasmus Larsen.

Storseger mot Hamburgsund
Grebbestad tog en klar seger i den andra DM-matchen när man på Sparvallen tog emot Hamburgsund. Hela 9-0 (3-0) blev det tillslut. Fyra mål av Olle Kristoffersson och tre av Erik Andreasson.

Tredje raka hemmamatchen när Svane kommer på besök
På onsdag är det dags för nästa träningsmatch och då kommer IK Svane på besök. Efter två raka 2-0 vinster skall det bli kul att se om vi kan hålla kolla på notoriske målskytten Fredrik Söderqvist i Svane

Ny match på tisdag: Svane-Grebbestad - update
Grebbestad är inne i en intensiv matchperiod med 4 matcher på nio dagar. Detta blir andra matchen inom denna tidsrymnd när vi åker till Uddevalla för match mot div 4 laget IK Svane

Grebbestad mot IFK Göteborg U-19 i morgon
2010 mötte ett förstärkt Grebbestad IFK Göteborgs a-lag och föll med 0-4. Då höll Grebbestad till i div 4. Men sedan dess har vi tagit fina kliv framåt och spelar i div 2 kommande säsong. Matchen spelas på Vallhalla IP kl 13.

Andra träningsmatchen
På Lördag 23/2 spelar Grebbestad mot Kungshamn på Sparvallen kl 13:00. Förhoppningen är att det fina spelat från förra helgen skall upprepas. Kungshamn som var ett av dom få lag vi hade minuspoäng mot ifjol.

Grebbestad jagar Engelsmän
Med bara ett par månader kvar till seriestart i fotbollens div 3 ser Grebbestads spelartrupp lite väl tunn ut. Detta gör att föreningen börjar snegla västerut, mot England.

Truppen mot Kråkeröy
Så var det dags får årets första träningsmatch som spelas i morgon mot norska Kråkeröy i Östfoldhallen.

Första vinsten för året !!!
Grebbestad lyckades vinna säsongens andra träningsmatch mot fjolårets div 4 kollega ED med 2-0

Bafana bafana, äntligen klar.

2019-02-15 18:00

MUNKEDALS IF