I backspegeln - 21 april genom ren

Staffan Martindahl fddes
Viktor Klemming fddes
Eds FF (b) 2-0
Grebbestad spelade borta mot Eds FF och segrade med 2-0. GIFs ml gjordes av Mattias Svensson och Erik Hggstrm.

deborg/Stigen (b) 2-3
GIF hade bortamatch mot deborg/Stigen och frlorade med 2-3. GIFs ml gjordes av Henrik Olofsson och Frans Greby.

Grebbestads trupp mot Nordvrmland
I morgon r det premir p Siljevi d Nordvrmland kommer p besk. Grebbestads trupp ser ut som fljer:

Truppen mot Skvde
Fljande spelare r uttagna till matchen i morgon mot Skvde AIK

GIF-jobb p Sportshopens 4-rsfest 5-6 maj
GIF har ftt mjligheten att sttta vr huvudsponsor Sportshopen d de firar 4 r med artister, specialerbjudanden och aktiviteter. Torsdag 5 maj frn 10.30 till 16.30 och fredag 11.00 till 16.30 skall vi skta parkering och lite annat kring artistupptrdanden. Anmlan till Mattias Landgren p telefon 0703-090 289 eller e-post till mattias.landgren@gmail.se. Hjlp oss i GIF att sttta vr trogna huvudsponsor och skapa medel till freningens kassa.

Grebbestad mot Stala i DM
Mndag 6 maj spelar Grebbestad hemma mot Stala i DM. Det r kvartfinal och matchen kommer att spelas i Tanum

Truppen till premiren
Premiren i rets div 4 spelas mot Vallen i Stenungsund (Nsnsvallen) p Sndag kl.15:00 Truppen ser ut som fljer...

Grebbestadsvinst i premiren
Ml av Hggstrm och Svensson fixade tre skna pong fr Grebbestad som vann borta mot Ed med 2-0 (0-0).

Uppdatering skador
Det r knappt man tror det r sant, att man kan ha ett sdant skadelge som Grebbestad redan har s hr tidigt p ssongen. I och fr sig mycket skador fr att vara nr som helst under ssongen.

Nygammalt p trningen
Jag vet inte om den stora frlusten i premiren spelade ngon roll, men kanske ser ngra spelare chansen att sl sig in i laget igen?

Truppen mot Lysekil
I morgon är det äntligen premiär. Hemma på Siljevi tar Grebbestad emot Lysekil

Truppen mot Lunden klar
Efter en mycket bra träning med hög intensitet har Sven-Tommy tagit ut laget mot Lunden.

GIF vårtips förlängs
I och med att preimärmatchen flyttas framåt i tiden förlängs spelstopp på GIF VÅRTIPS 2001 tom 28/4 12:00.

Vinst i genrepet!
Grebbstad vann den sista matchen före seriestarten när man besegrade Hamburgsund på Krokstrand med 3-0.

Grebbestadsbor och alla GIF-fans - vi ses p Sparvallen imorgon senast 14.55 fr att sttta rdsvart i match mot Karlskroniterna. Forza GIF !

Div I Sdra
15 minuter sedan