I backspegeln - 10 december genom åren

God Jul & Gott Nytt År önskar Grebbestads IF
Vi syns i div.1 år 2018

Nu kommer omgång 2 i #swisharödsvart
Swisha valfritt belopp (minst 20 kr) och gåva till föreningen samt svara rätt på Veckans fråga, så har du chans att vinna fina sponsorpriser. Varannan vecka har vi en ny tävling och ny vinnare. Vi startar #swisharödsvart i förhoppning om att fler vill/kan vara med och bidra till föreningslivet, samtidigt som det finns chans att vinna fantastiska priser. Målet med #swisharödsvart är att dra in extra medel till föreningen. Det blir dragning av vinnare på julafton, så bästa julklappen kan bli Din ...

#12 Christoffer Söderlund förlängde med Grebbestad
I dag söndag kom elfte påskriften för Grebbestad för 2018. Det var Christoffer Söderlund som skrev på och tränarteamet har nu en startelva klar. Frågan är väl bara: Vem av Jonatan Hårenberg och Anders Tjernberg får spela ute?

Tränare för GIF och TIF klara !
Efter en tids diskussioner och förhandlingar har nu tränare för GIF och TIF blivit klara.

BFF ger utmärkelser till GIFare
Holger Karlsson får BFFs Förtjänsttecken i Silver. Bengt Mattsson får BFFs Förtjänsttecken i Brons. Sven Landén erhåller Förtjänsttecken i Brons och Diplom. Bengt Karlsson och Elisabeth Karlsson får BFFs diplom.

BFFs spelarmärke till GIFare
Christer Andersson, Christer Hansson, Curt Carlström, Roy Arne Hellman, Jan Joelsson, Göran Landén. Rolf Larsson och Roland Ludvigsson tilldelas BFFs Spelarmärke i Silver.

GIFare får utmärkelser från SvFF
I samband med GIFs 60-årsfirande utdelas SvFFs Diplom till Holger Karlsson, Jan Norén, Bengt Mattsson samt GIF.

Grattis Tobias! Lycka till och välkommen tillbaka om några år.

Div I Södra
2018-11-10 14:00