I backspegeln - 14 december genom åren

Thomas Carlsson föddes
Sean Priddle föddes
God Jul & Gott Nytt År önskar Grebbestads IF
Från seniorsektion, barn/ungdoms- och försäljningssektion önskar vi tacka ALLA partners, sponsorer, supporters, åskådare, medlemmar, ledare, aktiva och ideella krafter för insatser och stöd under det gångna året.

Resö Bengan
Vi har nåtts av det mycket tråkiga budet om att GIF-vännen ResöBengan, Bengt Ernmyr, igår på Luciadagen har lämnat oss i sviterna av den stroke han drabbades av för några veckor sedan. Bengt dök upp på allvar i GIF-sammanhang runt 2008 och sedan dess har han varit en stor GIF-supporter. Han såg de flesta matcherna, både på Siljevi, Sparvallen och på bortaarenor, och en hel del träningar dessutom. GIF sörjer en kär och välsedd vän och supporter, och våra tankar går nu till Bengts anhöriga. [[fet]]TACK ResöBengan - RIP ![[/fet]]

Länkar till lagen i div 1 Södra
Det är många nya lag för Grebbestad till 2018 års serie. Vi har passat på att uppdatera länkar till resp. lag.

GIFs Hedersordförande i Veckovis
Denna veckas Veckovis innehåller, förutom alla tips om julklappar, ett 4-sidigt reportage om Mr GIF, föreningens Hedersordförande Bengt Mattsson. Titta här på [[link]] http://veckovis.com/veckovis/2016v50/ [[nytt]]reportage om GIFs Hedersordförande Bengt Mattsson i Veckovis sid 12-15.[[/link]]

Jim Lundh och Martin Pettersson Grebbestads första nyförvärv
Jim Lundh från Stångenäs AIS och Martin Pettersson från Kungshamns IF skrev idag på för Grebbestad IF. Dom blir därmed de två första nyförvärven för säsongen 2016.

# 12 Jim Lundh intervju
Jim Lundh blev förste man att skriva på för Grebbestad under kvällen. Hemsidan var naturligtvis på plats för en intervju.

# 31 Martin Pettersson intervju
Martin Pettersson blev spelare nr 2 att på måndagskvällen skriva på för Grebbestad. Och även här passade vi naturligtvis på att fixa en intervju.

Tack Conny K !!
Idag har Conny Karnström, GIF-vaktmästare sedan 1984, gjort sin sista arbetsdag på Siljevi.

Lottning till Sparbanken Cup
Nu är lottningen till Sparbanken Cup gjord. Grebbestad har lottas mot Lysekil, Strömstad 2 samt Svarteborg. Lottningen ser ut som följer.

Fyra nyförvärv klara
Fredrik Kallin, Mikael Johansson, Andreas Friberg samt Henrik Olofsson är alla klara för Grebbestad.

Sparbanken Cup 2006
Läs mer om hela spelschemat samt om regler

På Julafton kommer tomten med en Julklapp

Kval till division I