I backspegeln - 17 juni genom åren

Evald Fagerberg föddes
Ljungskile SK (b) 0-2
GIF spelade borta mot Ljungskile SK och med 0-2.

Ljungskile vann derbyt
Ljungskile var bättre i första halvlek och hade där en rättvis ledning med 1-0. I andra spelade Grebbestad upp sig men det blev ändå Ljungskile som kunde avgöra matchen med sitt 2-0 efter 81 minuters spel.

GIFs tennisveteraner spelar hemmamatcher
GIFs Tennissektion har ju återuppstått och spelar spelar seriespel i H70 och H65. Idag lördag, på måndag den 19:e och onsdag den 21:e är det dags för hemmamatcher på Gunnar Berglings fina Kuserödsbana. Speltid från 11.00 - ca 14.00. VÄLKOMNA att njuta av fint tennisspel !

Bilder Grebbestad-Stenungsund
Nu finns det bilder i Galleriet att beskåda. Gå via menyrad och Galleri eller följ länk nedan:

Inför Örebro Syrianska-Grebbestad, samt truppen
Återigen en viktig match för Grebbestad när man möter Örebro Syrianska. Efter en negativ trend satt spelet fint i veckan mot Qviding i Svenska cupen och vi hoppas på att ta med det till denna match.

Grebbestads trupp mot Skövde AIK
Tränarna har tagit ut följande till morgondagens bortamatch mot Skövde AIK

Andralaget: Behåller andraplatsen efter ny seger, Valla besegrades med 5-1
Andralaget fortsätter att hänga på i toppen i sitt första år i div 5. På tisdagskvällen besegrades Valla hemma på Siljevi med fina 5-1 (2-1)

Signerat Albrektsson: En ouppklarad historia....
Alltså vad ett åsknedslag kan ställa till det. Jag hade skrivit världens bästa inför text och då slår åskan ner rakt i dumburken. Game over. Istället kommer en liten Åmålhistoria. Håll till godo.

Grebbestad mot Åmål i morgon - update
I morgon spelar tabelltrean Grebbestad hemma mot IFK Åmål som ligger på en 9:e plats. Senast lagen möttes i seriespel var 2010 i div 4. Då vann Åmål med 6-1 i båda matcherna.

Tanum slog Svane i bra match
Tanum vann en jämna match mot Svane på hemmaplan med 2-1 (1-1). Svane bjöd upp till en mycket bra match men fick ändå ge sig. Tanums segermål kom i andra halvlek genom Kim Meijer.

Serieledarna utklassade Tanum
IF Uddeallakamraterna bjöd upp till dans men Tanumn hängde inte alls med i svängarna och hemmalaget vann med hela 10-2 (4-0) och det var ett lag på planen från början till slut.

Palm tillbaka till Ljungskile
Niklas Palm missar matchen mot Velebit. Han är ju utlånad från Ljungskile som nu kallar hem honom för en match. Niklas skall vara spelklar igen till matchen mot Lundby.

Oavgjort igen!
Efter en tung start tog nu Grebbestad poäng för tredje matchen i rad (tre oavgjorda). Bortamatchen mot tabelltvåan Fjärås slutade nämligen mållös men med lite flyt kunde det blivit första trepoängaren för Grebbestad.

Gött med en seger till!!

I förrgår 14:00

VÅRGÅRDA IK