Grebbestads IFs forum

Namn
Spamkontroll - skriv nuvarande år
Epost
Hemsida
KlubbObjektiv åskådare??? Tycker du ska försöka dig på ett sådant volleyskott själv innan du bedömer det som mer tur än skicklighet. Det skottet är verkligen inte lätt att skjuta, så den prestationen ska vi verkligen inte ta ifrån Mackan.

Domaren blundade lika mycket för förseelser från båda lagen. Grebbestads mittbackar hängde inte alls med i LSK:s tempo och det kompenserades åtskilliga gånger med att dra ner eller hålla fast LSK-forwards utan åtgärd från domarens sida. Detta pågick hela matchen. Det drömmål som GIF-arna framhåller var mer tur än skicklighet då bollen träffade minst två spelare vilket medförde att bollen ändrade riktning och ställde LSK:s målvakt. Det var ett riktigt flippermål och inte drömmål.

Vet inte om vi på läktaren såg på en annan första halvlek än Matti Demegård? Den var verkligen under all kritik, fanns de som funderade på att gå hem om LSK gjort 3-0. Precis som ”Bengan” skrev kunde det stått 5-0 till LSK i paus! Sedan måste ”Bengan” vara LSK-supporter då han tyckte att domaren var bra. Kan bara vara Ljungskile-anhängare som kan tycka det med tanke på hur olika domaren dömde beroende på om det stod LSK eller GIF på klubbemblemet.

Lsk kunde haft 5-0 i halvlek, tyckte domaren va bra!

Grattis LSK till en välförtjänt seger! Men måste bara lyfta domarinsatsen. Den höll inte division 1 nivå idag, otroligt inkonsekvent bedömning måste jag säga.

Stort grattis!Ljungskile nästa.

Grattis!

Slut gifvinst 2-1..

1-2 70 min Oskar Lindberg

65min 1-0 lucas Hellberg
65 min 1-1 Anton Henriksson

Div I Södra
2018-09-15 15:00

LJUNGSKILE SK
1-2

Siljevi, Grebbestad
Div I Södra
2018-09-23 16:00
FK KARLSKRONA (b)
Karlskrona IP Västra Mark, Karlskrona


 
GIF Andralag
Hogstorps IF (b)
2018-09-22 14:00
Bräckevallen