Grebbestads IFs forum

Namn
Spamkontroll - skriv nuvarande år
Epost
Hemsida
KlubbGrattis till avancemang i DM efter 4-1 mot Henån/Gilleby i kvarten.

Grattis sportchefen !!

Jobbet med Siljevi 2.0 går vidare, snart är all dränering runt och i planen klar. Bevattningsdammen är klar, ledningsdragning, spridar- och pumpinstallation pågår.
I slutet av denna vecka är nog det mesta klart. Bra jobbat, GML Sport och JLS Rör i Väst ! :)

Kenneth ”Anonym”, jag tror Lidköping gjorde så gott dom kunde med sin livesändning igår. Situationen är ny för alla och många ställer krav på att kunna se matcher, helst till Cmore eller Viaplay kvalité. Tror vi skall vara glada om vi får rörliga bilder på de flesta matcherna i de lägre divisionerna. Både med och utan kommentatorer.

Jag kollade denna match från Lidköpings Facebooksida. Det var en katastrofal upplevelse. Bildkvaliteten var urusel, dom hade inga kommentatorer. Däremot hördes några inhemska gubbar som satt i deras speakerröst rum hela tiden med deras privata synpunkter som tex ” nej det var inte frispark” mm. Jag blev så irriterad så att jag ringde och talade med deras ordförande Carina Olsson som lovade att detta skulle upphöra i andra halvlek, men det blev ju inte så. Jag lovar att om vi i GIF kommer att sända någon match i höst så blir det en helt annan kvalite. Ok nu har vi 4 poäng och fortfarande alla möjligheter att VINNA serien och återigen gå upp i ETTAN

Slut 1-1

88 min. Bäckström ut, Berggren in. 6 min tillägg

85 min, Söder utvisad... 😭

1-1. 77 min, Granit Berisha 😀

72 min byte, Lucas B in och Jimmie L ut.

Distriktsmästerskap
2020-07-07 19:00

HENÅN-GILLEBY IF
4-1

Tavlebordsvallen, Henån
Div II Norra Götaland
2020-08-07 19:00
VÅRGÅRDA IK (b)
Tånga Hed, Vårgårda


 
Inga matcher för de andra lagen den närmaste veckan finns inlagda.