Grebbestads IFs forum

Namn
Spamkontroll - skriv nuvarande år
Epost
Hemsida
KlubbImponerad som oftast Grebbestad ni överraskar hela tiden som samhälle, människor o ert / vårt fantastiska Fotbollslag GIF Tack

En sån makalös match grabbarna gör i Uddevalla ikväll. Det är omöjligt att inte bli djupt imponerad av taktik och utförande - man brukar tala om Hysén-klass (efter Glenns klassiska insats i VM-kvalet mot England 19 september 1988).
Detta var Hysén-klass med GIF-signum. Årets bästa match om ni frågar mig !!

Det är förjävligt rent ut sagt så som vissa beter sig,håller med dig Niklas!
Skulle någon bete sig så mot min son så hade det fan inte varit roligt för honom!!

Till Henrik
Jag har inte hört med egna öron vad som uttalats till våra bollkillar. Visst, man kan tycka att de ska sköta sitt jobb och vara "koncentrerade" på uppgiften. Men i grund och botten så är de 8-9 år, regnet öser ner och dom står framför an ganska högljudd och missnöjd hejarklack.
Om det FM skriver är sant så är det oförsvarligt, oavsett matchsituation. Sen att "antyda" att en kille, född 08, skulle kasta in bollen för att slösa tid (det var så jag uppfattade din kommentar, kan ha fel) låtsas jag att jag inte läste, för det skulle vittna om att du/ ni inte har alla hästar hemma!
Sen hörde jag en hel del mindre trwvliga kommentarer på andra sidan, av både Grebbestad och Trollhättesupportrar. Försvarar inte dåligt agerande feån något håll, hör inte på en fotbollsmatch. Har man inte hyfs nog att uppföra sig kanske man skulle gå en kurs, eller stanna hemma!!!
Oavsett ven som säger vad till vem så är det INTE OK att ge sig på bollkillarna verbalt! Dom gör så gott dom kan och sätter stort värde i att få delta vid matcher!!!
Alla ni som står där och svär, gastar, skäller och beter er som idioter, vare sig ni är gästande supportrar eller lokal, skäms på er!!! Tänk er för!!! Uppför er, eller stanna hemma!! LEKSKOLENIVÅ!!!

GIF P15/17 vann ikväll sista seriematchen borta mot Eds FF med 2-1. Laget har nu spelat klart och leder serien 1 poäng före IFK Uddevalla, som har en match kvar, mot Herrestads AIF imorgon.
I höst kommer det spelas ett slutspel med en enkelserie där alla 7 lag möter varandra en gång.

Till Henrik:

Jag undrar om den 8-årige bollpojken hade en lika härlig upplevelse efter att ett flertal trollhättesupportrar ställt sig upp och vrålat mot honom ca 5 m därifrån. Jag hörde klart och tydligt någon säga "men håll i bollen din bollkallejävel!".

Efter matchens slut ser jag mycket riktigt en GIF-supporter gå fram och säga något till några av era supportrar. De blir upprörda och skriker åt GIF:aren "dra åt helvete din jävla pajas!"

När domarteamet är påväg mot omklädningsrummet springer en av era supportrar mot dom på ett hotfullt sätt och skriker en massa som jag tyvärr inte hinner uppfatta.

Så tyvärr kan jag inte uppfatta ert uppträdande annat än negativt, även om tifot var riktigt najs!

Grattis grabbar nu är det minst 9 matcher kvar kämpar nu hela vägen in i kaklet

Ang bollkallen: mitt i tokforceringen för att kunna rädda en minst sagt viktig poäng så kickar en kille in bollen. Då ropar en person: "Håll i bollen unge!" Vissa säger att de även hörde ett efterföljande "för fan". Jag hörde inte det sista, men det kan möjligt vart så. Det första är dock Inte så farligt med tanke på stridens hetta. De måste ju ta uppgiften på allvar och inte leka bollarna.
Det värsta på läktaren kom dock inte från trollhättefolk. När vår spelare tacklats ner skriker en gubbe "Bär ut liket!" Två gånger!!' Just då höll alla andan för ingen visste vad som hade hänt. Många trodde det tagit mot huvudet, och det var vidrigt att höra dessa ord. Nummer 17 i GIF hade även innan denna tackling vart sen in i situationer, därav burop när han rörde bollen två gånger strax efter tacklingen. Efter det var det absolut inga hårda ord mot spelare, tvärt om. Tror det var 21 som skojade med oss några gånger och tackade oss efteråt för att ha bidragit till stämningen.

Domaren var inte konsekvent och i vissa fall var det pinsamma bedömningar. Inga personangrepp utan BARA rop angående bedömningarna. Så inte heller det var över gränsen. Dessutom var det inte första gången domaren varit så dålig i en FCTmatch...

Det tråkigaste var att efter matchen kommer en dryg och kaxig GIFare och retas rejält och försöker få igång oss. När vi ber honom gå svär han tillbaka "Du säger fan inte till mig vad jag ska göra!" Som tur var kom två och tog med honom. Dålig vinnare minst sagt.

Tråkigt att det uppfattades negativt, men vi hade en härlig vistelse på er mysiga arena trots vädret.

Fantasttiskt kul med seger igår! Kul också att så många trotsade vädret och tog sig till Siljevi för en tidig "seriefinal"!!
Mindre kul hur vissa uppför sig i samband med match dock. Jag köper att man kan vara exhalterad, frustrerad osv. Men det är bedrövligt hur vissa, så kallade, vuxna människor beter sig!!! Man kan känna uppgivenhet över hur en match ter sig och tycka att domaren är kass och allt det där. Men betänk att det är många barn som vistas i anslutning till matcherna - vårda språket och beteendet! Har inte fått bekräftat från någon av grabbarna som var bollvärdar, men om det visar sig att det är sant om påhopp osv så kommer jag eventuellt ta det vidare!!! Skamligt! Personen / personerna i fråga borde skämmas, och skatta sig lyckliga att jag inte befann mig där just då!!

Bedrövligt och se hur Trollhätte-publiken betedde sig mot spelare och domarteam under matchen! Det som dock gör mig mest bedrövad är när de gav sig på en 8-årig bollpojke som av misstag trodde att matchen var slut och slängde in en boll på planen. Killen hade stått där i 90 minuter i regnet och försett spelarna med bollar. Tycker inte det är okej att verbalt hoppa på honom bara för att ens lag behöver forcera i slutet!

Div II Norra Götaland
2017-08-18 19:00

IFK UDDEVALLA
3-1

Kamratgården, Uddevalla
Div II Norra Götaland
2017-08-26 16:00
VÅRGÅRDA IK (h)
Siljevi, Grebbestad


 
GIF Andralag
Skärhamns IK (b)
2017-08-27 16:00
Tjörns Sparbank Arena