Tredje raka förlusten!

Tyvärr Samanthe, inte heller denna gång lyckades Grebbestad ta poäng, då man förlorade med 1-0 hemma på Siljevi mot Åsebro.

Grebbestad förlorade alltså sin tredje match, på lika många försök och har fortfarande inte gjort något mål på 270 minuter. Denna match var dock ett fall framåt, då man visade upp en kämparanda som har saknats tidigare.

Giffarna började matchen mycket bra och hade flera lägen att ta ledningen bl.a. genom Henrik Olofsson och Per Lindblom (bilden). Ju längre matchen gick desto mer tog Åsebro över spelet. Laget skapade flera chanser och Thomas Hansson i hemmamålet hade mycket att göra. Han såg till att Grebbestad fick med sig 0-0 i halvlek.

Andra halvlek började återigen med Grebbestad dominans men utan resultat. Per Lindblom var klart närmast att ge Grebbestad ledningen men hans frispark tog i kryssribban.

På samma sätt som i första halvlek tog Åsebro över matchen ju längre den gick och 5 minuter efter frisparken tog man rättvist ledningen efter ett volleymål av Hans Carlsson.

Grebbestad lyckades aldrig att resa sig efter detta, trots att man bytte in den gamle måltjuven Mats Amandusson på slutet. Matchen slutade 1-0 till Åsebro.

Bäst i hemmalaget var Thomas Hansson.

Thomas Hansson Henrik Olofsson Per Lindblom Åsebro IF

Olympic vann straffläggningen med 3-2.

Kval till division I
Igår 14:00