Triss i operationer

På 10 dagar kommer tre av Grebbestads spelare att opereras. Daniel Andersson, Simon Fröjd och Mattias Svensson.

Först ut blir Daniel Andersson. Han opereras 4 december. För Daniel del är det minisken som spökar och det hela rör sig om en misslyckad operation förra vintern. Trots problem kunde Daneil genomföra hela säsongen och missade bara en match, då han var avstängd.

Simon Fröjd blir sedan nästa man som farbror doktorn skall skära i. 10 december skall han operera något som kallas för löparknä. Detta skall han göra i båda knärna samtidigt. Simon missade i stort sett hela säsongen som gick och var endast med på bänken i tre matcher av inledningen av serien.

Sist ut är Mattias Svensson. 13 december skall man in och fixa till menisken samt allmänt titta över om det finns något mer, eventuella rester från tidigare operation då Mattias knä ibland lätt svullnar upp.

- En bra tid för operationer vilker gör att dom bör vara tillbaka i god tid för nästa säsong, menar lagledaren Peter Svensson.

Mattias Svensson Simon Fröjd Daniel (Strömstad) Andersson Ny operationstid för Simon Simon Fröjd opererad

Men mig veterligt bara 3 fäder. Men givetvis även Grattis till de 3 mödrarna :)

Kval till division I
2019-10-26 15:00