Granit Berisha

Nu kommer ntligen den efterlngtade intervjun med Granit Berisha. Efter att jagat honom landet runt fick vi tillslut tag p honom p SPARvallen vid Grebbestads trning under torsdagskvllen.

Hjrtligt vlkommen tillbaka till Grebbestad
Tackar tackar

Bertta lite om dig sjlv, vem r du?
Jag r Granit Berisha, 21 r gammal och har spelat fotboll i stort sett i hela mitt liv. Modersklubb r IK Svane. Jag bor hemma med familjen och har flickvn.

Du har varit vldigt omskriven i gstboken innan vi nu tillslut gr ut med att du spelar fr Grebbestad 2013
ja, det r i och fr sig roligt att lsa om sig sjlv vad folk tycker och tnker. Men nu s r jag klar fr Grebbestad.

Varfr blev det Grebbestad?
Det r ett s gtt gng, alla spelarna och s lockar div 3 sklart.

2011 spelade du i Grebbestad senast. I mitt tycke gick det lite trgt i brjan d du mestadels hll till som yttermittfltare. Men sedan blev det succ nr du kom in p innermittfltet. Hur upplevde du sjlv det hela?
Jag tycker nog faktiskt att det stmmer bra det du sger. Jag r en innermittfltare och har egentligen alltid spelat dr. Jag brjade p kanten och det gick ganska trgt. Men sedan nr jag blev inflyttad till mitten gick det riktigt bra.

I fjol spelade du fr Uddevalla IS. Som nykomling gjorde ni en stark insats och blev tillslut 6:a. Hade ni rknat med att det skulle kunna g s bra?
Jo, det trodde jag allt. Frssongen gick i och fr sig inte s bra men sedan kom jag och ngra spelare till tillbaka efter skador och d gick det vldigt bra.

Oavgjort i bda matcherna mot Grebbestad, 1-1 p Rimnersvallen och 2-2 p Siljevi, kommentar?
Grebbestad var ju ett bra lag s oavgjort var resultat som vi var njda med.

Uddevalla IS tvingas nu lgga ner sin a-lagsverksamhet d man inte har tillrckligt med ledare, hur knns det?
Det r vldigt trkigt d UIS r en bra frening som hade ett bra lag, och man vill framt s det var vldigt trkigt.

Vilka klubbar har du spelat fr i tur och ordning, frsta klubben frst:
IK Svane, IK Oddevold, IFK Uddevalla, Grebbestad IF, Uddevalla IS och nu Grebbestad igen.

Hur gr det med krkortet?
Det gr bra och jag r snart framme vid halkbanan.

Bsta fotbollsminnet?
Det var ni vann Bohuskannan och Uddevallakannan med IFK Uddevalla (inomhus)

Vrsta fotbollsminnet?
Nr vi kte ut i semifinal mot IFK Gteborg p straffar med IFK Uddevalla (inomhus)

Om du inte spelade fotboll, vad hade du gjort d?
Spelat basket

Favoritlag i fotboll?
Real Madrid

Vrdens bsta lag?
Real Madrid

Sveriges bste fotbollsspelare?
Henrik Larsson (bst genom tiderna)

Vrdens bste fotbollsspelare?

Capo

n en gng Vlkommen!

Granit Berisha

Ikvll hller vi tummarna fr GIF

Div I Sdra
2018-07-19 19:00

TVIDABERGS FF

Kopparvallen, tvidaberg
Distriktsmsterskap
2018-08-14 18:45
STENUNGSUNDS IF (b)
Nsnsvallen, Stenungsund

Inga matcher för de andra lagen den nrmaste veckan finns inlagda.