Bohusläningen fotograferade GIF

En av Grebbestads IFs matcher nyligen förärades med ett besök av en fotograf från Bohusläningen.

För andra matchen för säsongen kostade Bohusläningen på sig att skicka ut en fotograf till en GIF-match.

Det var bortamatchen mot Oddevold som Bohusläningen tyckte att det var värt priset att låta en fotograf föreviga spelet.

Vi är väldigt stolta över detta, för det var väl oss han skulle fotografera och inte våra motståndare?

Fotnot: Gissa vilken som var förra matchen som Bohusläningen skickade en fotograf till en GIF-match? Jo, alldeles riktigt, i hemmamatchen mot samma Oddevold.

GIF-IK Oddevold 1-3 IK Oddevold-GIF 1-0 IK Oddevold "-Vi gjorde en väldigt bra match"

Ser att det är full aktivitet på Siljevigräset - klippt, luftat, ytstädat, linjerat och bevattnat.
Det pratas om träningspremiär på naturgräs för A-truppen på måndag - lika kul som kosläpp, äntligen :)

2020-03-21 13:00

HISINGSBACKA FC