Värvningsbomb! Jonas Henriksson klar för Grebbestads IF

UPPDATERAD MED LÄNKAR. För 36-årige Jonas Henriksson blir det nu spel i div 3 för Grebbestad. En stor bidragande orsak till att det blir Grebbestad är Jonas anknytning till Grebbestad genom sin pappa Jan Henriksson, Grebbestadsprofil mellan 1978-81. Dessutom spelar Jonas kusiner Anton och Gustav Henriksson i laget vilket kanske lockat en del?

Övergången kommer mycket lägligt för Grebbestad då man på kort tid fått negativa besked med skador. Först tvingades Mattias Svensson avsluta sin karriär blott 20 år gammal och igår gick troligen korsbandet av för Olle Kristoffersson i match mot IFK Uddevalla.

Det var snabba ryck med ersättare?
– Nja, det här är en övergång som varit på gång en bra stund men vi är nu mycket glada att det äntligen är klart. Jonas är en kanonkille och ett aktat namn i Göteborg, det blir en fin förstärkning för oss. Vi har nu fyra matcher kvar innan seriepremiär och hoppas att Jonas kan vara med snart för att komma in i laget. Dessutom kommer han att träna med Ytterby som spelar i div. 2, säger lagledaren Peter Svensson.

För Grebbestads del är detta en övergång i klass med Sten Pålsson, tidigare allsvensk i GAIS och även spel i landslaget, bland annat deltog han i VM 1970.

Dessutom har tidigare storspelaren Dennis Wise spelat för Grebbestad. Dennis spelade i högsta ligan för Wimbledon och även för Chelsea och var dessutom med i engelska landslaget.

Henriksson till Grebbestad (GP)
Grebbestad värvar ex-allsvensk (Bohusläningen)

Sten Pålsson Dennis Wise Jonas Henriksson

Årsfesten börjar kl. 18.00 på lördag. Välkomna !
Har du missat att anmäla dig så skynda på ....

Kval till division I
2019-10-26 15:00