GIFs ungdomsvår går mot sommarlov ...

Nu är det snart sommarlov även för GIFs ungdomslag.
Vårens seriespel, sammandrag och cuper är avslutade, med några få matcher kvar.
Här hittar ni lite bilder och annat, bl.a. från vårens seriespel och GIFs fotbollsskola som gick på Siljevi 1-3 juli.

På onsdagen genomfördes sista dagen av tre i GIFs fotbollsskola 2013. Det har varit 63 ungdomar, både från GIF och gästande, som under ledning av flera av våra A-lagsspelare har gnuggats och instruerats i fotbollsspelets hemligheter och nyttigheter. Flera ideella krafter har sett till att kiosken har varit öppen i dagarna tre och avslutningsdagen serverade de över 420 köttbullar till hungrande fotbollsungdomar. Vid avslutningen delades det ut diplom och påsar från Sportshopen till alla medverkande ungdomar.
Titta här på bilder från fotbollsskolan.

I Bohusläningen presenteras många föreningars ungdomslag. Se här på sid 7 och 8 så hittar du flera GIFlag Fotbollsbilagan .

Två GIF-ungdomar har uttagits till IFK Göteborgs fotbollsskola. Det är David och Viktor Edvardsson som vid några tillfällen i höst skall få chansen att utvecklas vidare tillsammans med ungdomar från andra klubbar som bjuds in av IFK Göteborg.
Titta här på bröderna Edvardsson.

Här finns info om de olika lagens bedrifter under vårsäsongen.

Se här på ungdomslagens hemsidor .
Längst upp i svarta fältet väljer du Våra lag och sedan finns lagen där, klicka på lagnamnet så kommer deras lagsida upp.
Under menyerna till vänster på lagsidan hittar du seriespel och cuper och där kan du se spelschema, resultat och tabeller för de olika lagen.

Se här på läget för P15-17 från BFFs hemsida
Detta lag är ett samarbete med Tanums IF och Bullarens GoIF.

Ungdomslagen har börjat vårsäsongen David och Victor Edvardsson prisade på IFK Göteborgs sommarcamp

Jag håller med Kenneth

I förrgår 14:00