Uppgradering på Siljevi

Under vintern har Bengt Albrektsson och vår vaktmästare Maritha Karlsson gjort en synnerligen välbehövlig uppgradering i övre klubbhuset inför debuten i div. II.
Domare och gästande lag kommer på detta sätt att kunna disponera betydligt större utrymmen än tidigare och på köpet får vi ett mycket välbehövligt låsbart klädvårdsrum.
TACK för dörrarna, Peter Norén !

Titta här på bilder från uppgraderingen

Domarna kommer nu att disponera både lilla domarrummet och gästomklädningsrummet genom att vi satt in en dörr mellan dessa två rum. Nymålat och fräscht.
Gästande lag kommer att husera i det stora omklädningsrummet, som vi gjort lite smalare genom en ny vägg. Nymålat och fräscht och dessutom ny belysning.
Samtidigt har det skapats ett mycket välbehövligt klädvårdsrum som underlättar den alltmer omfattande tvätt- och torkhanteringen som vi har.

Bengt Albrektsson Idrottsplats Siljevi

En härlig helg med 9 GIF-poäng: A-laget 3-1, HIF/GIF 5-1 och F0406 7-0.

2019-08-17 14:00

IFK TIDAHOLM