Lite mer om Mattias Svenssons comeback

Det var många oroliga ansikten som såg Mattias Svensson halta av planen i sin comeback efter drygt 1,5 år utan matcher. – Det är lugnt, det är en blåsa under stortån, sa Mattias efter matchen.

Se bilder på Mattias Svenssons comeback

6:e oktober 2012 spelade Mattias sin senaste tävlingsmatch för Grebbestad.
22:a september gjorde han sitt senaste mål i tävlingsmatch

I går på nationaldagen, 6 juni, gjorde han comeback och den blev lyckad. Han var inblandad i ledningsmålet som Marcus Broberg gjorde. Sedan gjorde han själv mål i matchens 26:e minut.
Totalt blev det tre mål för Mattias som sedan haltade av planen efter 70 minuters spel.

Efter matchen fick jag en kort pratstund med Mattias.

Annars då Mattias, det blev vinst i din comeback efter drygt 1,5 års skadefrånvaro. 3 mål blev det för dig. Hur känns det så här direkt efter matchen?
– Jo det kändes bra. Det gick riktigt hyfsat idag. Allt fungerar väl inte fullt men det är inte så konstigt. Löpningarna kändes bra och touchen var riktigt hyfsad.

26 minuter tog det innan du gjorde ditt första mål. Målkänslan är kvar?
– Jo den finns kvar. Det var gott men jag borde väl kanske gjort ett par till. Men jag är nöjd med tre mål.

Hur känns det annars, rent fysiskt? Du fick 70 minuter, är du sliten?
– Jag är väl hyfsat bra i form, inte riktigt 100 men jag känner att det börjar närma sig. Jag hade väl kunnat spela en stund till men det är bättre att börja lite försiktigt.

Mattias Svensson Mattias Svensson i comeback i storseger borta mot Bovall/Hunnebo - Update

En härlig helg med 9 GIF-poäng: A-laget 3-1, HIF/GIF 5-1 och F0406 7-0.

I förrgår 14:00

IFK TIDAHOLM