GIFs superweek

Inom 8 dagar, från tisdag 29 juli till onsdag 6 augusti, spelar GIF 4 hemmamatcher med seniorlagen - en riktig superweek för GIF-fansen.
Efter 4 poäng i tvåan, och tredje plats i tabellen, är det på måndag dags för serieledande Andralaget i sexan att begå höstpremiär med match mot Rosseröd.
På onsdag avslutas denna superweek med match i Svenska Cupen mot Utsiktens BK från div. I Södra.

GIF är med i Svenska Cupen tack vare vinst i DM 2013.

Så här spelas de första omgångarna i Svenska Cupen 2014-2015:

* Omgång 1
64 lag i 32 matcher som skall vara spelade senast 6 augusti.

* Omgång 2
De 32 segrarna i omgång 1 lottas mot 32 SEF-lag enligt nedan.

De 16 nordligaste SEF-lagen (lag i Allsvenskan och Superettan) lottas fritt om de 16 nordligaste lagen som vunnit i omgång 1. De 16 sydligaste SEF-lagen lottas således fritt mot de 16 sydligaste segrarna från omgång 1.

Omgång 2 skall sedan enligt överenskommelse mellan lagen spelas antingen 20:e eller 21:a augusti, med de lägst rankade laget (SDF-laget) som hemmalag.

De matcher som involverar Allsvenska föreningar som spelar kval till CL eller EL de aktuella datumen får spela sin match vid senare tillfälle, så snart som möjligt men inte senare än 23 november.

Vid en eventuell vinst på onsdag mot Utsikten kan vi alltså hoppas på besök från Allsvenskan eller Superettan på Siljevi.

Vi hoppas på stor publik som stöttar våra grabbar i rödsvarta dressen på onsdag, välkomna till Siljevi !!

Rosseröds IK Utsiktens BK Grebbestad DM-mästare! Kungshamn-Grebbestad 1-3 - update

Alla GIF-fans - Kom till Sparvallen - gåandes, cyklandes, bilandes, bussandes - och stötta våra rödsvarta hjältar på LÖRDAG kl. 14.00 ! Forza GIF

2019-10-13 14:00

STENUNGSUNDS IF