Ulrik Karnström nyopererad

Ulrik Karnström opererade i veckan sitt skadade knä. Man sydde ihop den skadade menisken och det är ny färdigspelat för denna säsong. Närmast vänster 8 veckors sjukskrivning.

Det var i bortamatchen mot Lärje/Angered som Ulrik slog upp sin meniskskada och i matchen efter borta mot Stenungsund fick vi se Ulrik på läktaren, gåendes med kryckor. Men senare samma dag näppte det till i knäet och smärtor och låsningar försvann. Överraskande stod sedan Ulrik på planen mot Ölme hemma. Men i matchen därpå mot Ytterby slogs skadan upp igen och en operation var en nödvändighet.

- Jag skall gå med en krycka i åtta veckor, hela sjukskrivningen. Det är väldigt viktigt att jag inte böjer för mycket på knäet under läkningsprocessen. Extra viktigt tex när jag sitter och reser mig upp att jag då bara belastar det friska knäet.. Just när är det lite svullet fortfarande men det känns ganska bra. Tråkigt att missa avslutningen men det är ändå rätt period att opereras då vi ligger där vi ligger i tabellen, säger Ulrik i bussen på väg till bortamatch mot Karlstad BK.

Ulrik Karnström Även Tobias Carlsson skadad Skadechock för Grebbestad

Helgen startar bra med 3 poäng igår, idag ytterligare 3 efter 3-1 för HIF/GIF mot Tanum och chans för F0406 senare idag mot Strömstad....

Igår 14:00

SÄVEDALENS IF