IFK Strömstad - Extra träningsmatch

Grebbestad har bokat in ytterligare en träningsmatch. Den spelas måndag 3 augusti mot div 5-laget IFK Strömstad.

Kanske en överraskande match för många då det skiljer en del divisioner mellan lagen. Notera då att Grebbestads andralag, som spelar i samma serie som Strömstad, vann tidigare i våras med hela 7-1.

Peter Svensson berättar:
- Vi kommer att åka in och spela mot IFK Strömstad måndag 3 augusti, alltså två dagar efter serien har kört igång igen. Det blir lite som en goodwill från vår sida då vi har fyra killar i laget från Strömstad just nu (Martin Hansson, Daniel Andersson, Tobias Berntsson och David Olsson. Dessutom kom Filip Hansson från Strömstad men gick sedan vidare till Oddevold innan det blev IFK Uddevalla).

- Vi hoppas på att Strömstadsfolket vill komma upp till Strömsvallen och se de forna Strömstadsspelarna. Vi kommer att åka in med det bästa vi har, vilket är Strömstads önskan med, men truppen vi kommer med kommer att vara större än vid en vanlig seriematch och fler byten kommer att göras. Så vi kommer med samtliga tillgängliga spelare.

IFK Strömstad Andralaget vann stort, 7-1 mot Strömstad

Olympic vann straffläggningen med 3-2.

Kval till division I
2019-10-19 14:00