Härlig årsfest avslutade fotbollsåret 2015

GIF avslutade 2015 med traditionsenlig årsfest på TanumStrand där 108 festglada GIFare åt, drack och umgicks i trevligt sällskap.

TACK till er alla som gjorde det till en värdig och trevlig avslutning på ett fantastiskt fotbollsår för Grebbestads IF.

Nedan ser ni mottagare av alla priser som utdelades.

Följande spelare och ledare fick ta emot bronsmedalj och publikens jubel för tredjeplatsen i div. II Norra Götaland 2015

Jimmie Larsson, 26 matcher

Årets Skyttekung i Andralaget 2015
OLLE KRISTOFFERSSON, 12 mål

Extrapris till GIFs Hungrigaste
Utdelades av Olle K och Henrik E.
Vinnare PETER "LILLEN" SVENSSON och priset bestod av en liten fin och välfylld kakburk.

Bäste målskytt i A-laget, Vandringspris från Advokatcentrum i Skövde
LEONARD PLLANA ! Delad 2:a i Skytteligan i serien, med 17 mål.

Årets personlighet 2015
Nominerade var - Abdi Salam Ali Noor, Leonard Pllana och Tobias Berntsson.

Motivering till vinnare lyder så här:
ÅRETS VINNARE ÄR EN PERSON SOM HÖRS MEST AV ALLA. HANS SKRATT HAR EKAT I OMKLÄDNINGSRUMMET NÄSTAN HELA SÄSONGEN. HAN TJÖTAR OCH SKOJAR MED ALLA UTAN ATT DET NÅNSIN KOMMER ELAKHETER. DETTA GÖR ATT HAN ÄR EN VÄRDIG VINNARE AV UTMÄRKELSEN ÅRETS PERSONLIGHET.

Årets personlighet 2015 är TOBIAS BERNTSSON

Årets bästa spelare i Andralaget 2015
Nominerade var Martin Hansson, Abdi Salam Ali Noor och Olle Kristoffersson.

Motivering till vinnare lyder så här:
VINNAREN HAR PÅ ETT FÖREDÖMLIGT SÄTT RETT UT SITUATIONER FÖR VÅRA YNGRE SPELARE BÅDE PÅ PLANEN OCH I OMKLÄDNINGSRUMMET. GENOM SITT AGERANDE PÅ PLANEN HAR VINNAREN GETT YNGLINGARNA I LAGET DET SJÄLVFÖRTROENDE SOM BEHÖVS FÖR ATT UTVECKLAS TILL SPELSKICKLIGA FOTBOLLSSPELARE. SAMMANTAGET GER DETTA VINNAREN AV KATEGORIEN BÄSTA SPELARE 2:A LAGET 2015.

Årets bästa spelare i 2:a laget 2015 är MARTIN HANSSON

Bästa spelare 2015
Nominerade var Jonatan Hårenberg, Markus Svensson och Jimmie Larsson.

Motivering till vinnare lyder så här:
VINNAREN HAR EN HÄRLIG VINNARSKALLE SOM STÄLLER KRAV PÅ SIN OMGIVNING. HAN ÄR EN ”GO GUBBE” SOM UNDER SITT DEBUTÅR I FÖRENINGEN TRÄNAT MEST AV ALLA OCH SPELAT SAMTLIGA MATCHER. STEGET FRÅN DIVISION III HAR HAN KLARAT GALANT.

Årets Bästa spelare 2015 är JIMMIE LARSSON

Mattssons Pris 2015
Nominerade var Christoffer Söderlund, Marcus Broberg och David Olsson.

Motivering till vinnare lyder så här:
ÅRETS PRISTAGARE HAR SLITIT ONT DE SENASTE ÅREN MEN HAR NU FÅTT ORDNING PÅ SIN KROPP OCH 2015 HAR HAN VERKLIGEN VISAT VILKEN DUKTIG FOTBOLLSSPELARE HAN ÄR. HAN HAR SJÖBEN OCH VÅGOR I HÅRET OCH DET GÖR ATT HAN REDER UT STORMARNA OMKRING SIG. HAN UPPFYLLER KRITERIERNA BRA OCH HAN ÄR EN JUSTE KILLE OCH EN BRA KOMPIS. DET ÄR MED STOR GLÄDJE VI LAGT VÅRA RÖSTER PÅ HONOM.

Mattssons Pris 2015 utdelas till MARCUS BROBERG

Supportrarnas Pris 2015

Vinnare av Supportrarnas Pris 2015 med över 52 av rösterna LEONARD PLLANA

Benny Svenssons Pris till träningsflitigaste spelare 2015
Med 100% närvaro på 107 träningar, och dessutom den ende som spelat alla 26 seriematcher och dessutom flest matcher totalt, 41 st.

Vinnare av Benny Svenssons Pris 2015 JIMMIE LARSSON

Styrelsens Uppmuntringspriser 2015
- Jan Svensson har som alla år svarat för all matchrapportering på nätet, vilket är viktigt på många sätt nu när GIF vandrat uppåt i seriesystemet. Jag tycker personligen att GIF har den mest aktuella hemsidan av alla lag inkl. på minst div. I-nivå.
- Bengt Albrektsson är fortsatt en viktig pusselbit i skötseln av Siljevi, vi vågar inte ens räkna hur många ideella timmar han lägger ner på fastighetsskötsel och annat på anläggningen.
- Peter Karnström är en kille som är med på alla bortamatcher och i stort sett alla hemmamatcher. Han har dessutom ett extra ansvar och får aldrig vara med och fira vinster eller dränka förluster med några pilsner eller en virre i bussen hem. Han kör ju den gula fina GIF-bussen. Han har i år kört ca 450 mil tur och retur till alla bortamatcher på ett föredömligt sätt, men sista resan, hem från Uddevalla med vinst 1-0 blev han av med ratten till Ragnar så han fick vara med och fira årets fina säsong som passagerare.

GIF Ultras MVP 2015
Priset sponsrat av Lars Berntsson, till Årets MVP (Most Valuable Player)

Mottagare 2015 JIMMIE LARSSON.

Ulrika Mattsson tackade
- Elisabeth Hagberg för hennes arbete med maten till träningar, Bettan fick kvällens längsta applåd.
- Alla ideella krafter som jobbade på GIFs evenemangsjobb på TanumStrand, särskilt de 8 hjältar som i regn och rusk jobbade hela natten efter Ledinshowen.

Ungdomssektionen
Delade ut presentkuvert till närvarande ungdomsledare samt bull- och kakbagarna Lena Högfelt och Barbro Eklund.

GULDTIAN 2015
Utdelades till Johan Långström. Johan var generös och överlämnade vinstchecken på 4.071 kr till lagkapten Maz och A-laget, som tack för ett bra år.

Lotterierna och 50/50-lotter
Dessa gav en fin intäkt till GIF, alla lotter såldes och priserna utlämnades.
TACK till alla generösa sponsorer som gett oss fina presentkort som vinster:

SD 286 Listerö, Ulf Jansson
SD 341 Sundland, Pelle Jansson
SD 401 Fredrika, Mikael Nyberg
SD 277 Jungman, Ingemar Andersson
Skärgårdskliniken, Karin Jonasson
Donalda, Lisbeth & Thorsten Klevsäter
Tanum Strand
Hedströms
MaCri
Nautic
Hertigen
Telegrafen
Grebbestads fisk, skaldjur & delikatesser

Bilder från årsfesten - Update 3 Årsfesten i bilder nu klart GIFs årsfest 11 november på TanumStrand. Vi blir 88 gäster, Välkomna ! Sverige, vi har ett resultat! Omröstningen på Supportrarnas Pris avslutad.

Grattis till Ulrik! Får hoppas att allting gick bra.

2020-03-21 13:00

HISINGSBACKA FC