Sista hemmamatchen för i år, Örebro Syrianska kommer på besök

Grebbestad som nu är borta från chans till kvalspel för div 1 kommer i denna match att försöka få revansch för den snöpliga förlusten borta mot Örebro.
Observera att matchen spelas i Tanum på Sparvallen!

Grebbestad gjord en svag första halvlek mot Örebro i bortamatchen men tog sedan över i den andra halvleken där man borde avgjort matchen. Men i stället var det Örebro som via två mål i slutminuterna kunde vända och vinna med 3-2. Segermålet av seriens skytteligaledare Martin Alp. Typiskt en målskytt var han helt anonym hela matchen men fick en chans efter 89 minuter och tog den med 3-2-målet.

Med två matcher kvar att spela Örebro nästan klara för nästa års div 2. Man är fem poäng före Lidköping på kvalplatsen så mycket tyder väl på att det skal gå vägen för Örebro. I senaste matchen spelade Örebro 1-1 hemma mot Kumla och matchen före vann man mot Gunnilse med 3-2. Även det en hemmamatch.

För Grebbestads del försvann chansen till div 1-spel när man i måndags föll borta mot Uddevalla med 4-0. Uddevalla var stabilt och var bättre även om segern var något mål stor. Men fortsatt finns chans att upprepa fjolårets tredje plats men då krävs nog två st trepoängare avslutningen. - Surt att chansen till kvalplats försvann, men nu kan vi spela avslappnat i de sista matcherna, säger Ulrik Karnström. Och visst, en tredjeplats innebär ändå en medalj vilket vore trevligt.