Meriterat tränarnamn tar över i Grebbestad.

Nu är det klart: Nya tränare och en gammal i Grebbestad!

Matti Demegård, Jonatan Hårenberg och Mikael Mattsson heter tränartrion 2017 i Grebbestads IF.

Matti Demegård kommer att vara huvudtränare tillsammans med Jonatan Hårenberg och Mikael Mattsson kommer att assistera Matti och Jonatan.

Matti Demegård har som meriter varit assisterande tränare i GAIS, Örgryte, Elfsborg och Svenska Damlandslaget.

Jonatan Hårenberg Jonatan Hårenberg känner vi sedan tidigare då han var målvakt för oss 2014 och 2015. I år spelade han för Oddevold. Men nu vänder Jonatan tillbaka till Grebbestad och han kommer även att spela.

Mikael Mattsson behöver ingen närmare presentation? URGIFFARE som han är, som spelare och under många år nu som tränare.

Hemsidan hoppas inom det närmaste få chansen att ta ett prat med framför allt Matti Demegård och Jonatan Hårenberg.

Matti Demegård Jonatan Hårenberg Mikael Mattsson

Viktor Adebahr klar för LSK, blir lagkompis med Anton Henriksson igen.

2020-10-17 14:00

IK GAUTHIOD