GIF STJÄRNPARTNER 2018

Vi kan idag presentera ytterligare en STJÄRNPARTNER som är klar inför 2018 och som är med GIF på resan vi är inne i, från div. 4 till div. 1 på 5 år.

Imatech Marin & Industri är ett teknikdrivande företag inom segmenten Industri, Yrkessjöfart och Marin Fritid som erbjuder teknisk support, utbildning och kostnadseffektiva applikationslösningar vid försäljning av motorer och reservdelar. Volvo Penta tycker att båtlivet ska vara enkelt, säkert och roligt.
Imatech har varit GIF-partner sedan flera år.

TACK Imatech Marin & Industri FÖR ATT NI ÄR MED PÅ RESAN !!

Titta här på bilder på våra större PARTNER för 2018.

.

Det står i artikel om några spelare som kanske kan bli klara i början av veckan. Och som Anders skriver kommer det i så fall på hemsidan så snart som det är möjligt. Men mån-onsd är jag bortrest så jag kan i så fall inte skriva före tidigast torsdag om det hänt något på den fronten.

2017-10-15 15:00

SKOFTEBYNS IF