GIF-supporters, nu kan ni köpa årskort för Siljevimatcher

Nu är det snart dags för GIFs entré i toppfotbollen. Tänk att vi är bland de 64 bästa fotbollslagen i Sverige.
Under året kommer det att bli många fina och spännande matcher på Siljevi och Sparvallen. Exallsvenska storheter som Åtvidaberg och Mjällby samt Bohusderbyn mot Oddevold och Ljungskile blir säkert höjdpunkter 2018.

Vi i GIFs Marknadsgrupp rekommenderar därför att Du försäkrar Dig om ett årskort. På så vis sponsrar du föreningen samtidigt som du själv sparar en slant mot ordinarie priser.
Vi önskar dig varmt välkommen till årets fotbollsfester på Siljevi och Sparvallen.

Du kan swisha till 123 290 77 56 eller betala till vårt bankgiro 105-8544.

Grebbestads IF
Marknadsgruppen

.

Partners i GIF 2018 Här blir du medlem, köper årskort och tittar i vår partnerfolder

Grattis GIF/HIF P15/17, vinst i dagens "seriefinal" mot Mellerud med 5-3 och fortsatt serieledning.

Div I Södra
2018-06-17 17:00