GULDPARTNER 2018

Här är ytterligare två GULDPARTNER som är klara inför 2018 och som är med GIF på resan vi är inne i, från div. 4 till div. 1 på 5 år.

Båda företagen är Tanumsbaserade och har varit GIF-partners i många år.

Sotarna i Strömstad & Tanum utför sotning, rengöring och brandskyddskontroll av eldstäder, rökkanaler och imkanaler. De gör även ventilationskontroll (OVK) samt rensning och injustering av ventilationskanaler och tecknar också serviceavtal för tillsyn av sommarstugor.

Strömstad Tanum Buss är bussbolaget som tar företaget till konferensen, hockeylaget till matchen eller om ni vill åka med kompisgänget till Europa. Med moderna bussar och trevliga förare så gör de allt för att resan skall bli så trevlig som möjligt.

TACK Sotarna i Strömstad & Tanum och Strömstad Tanum Buss FÖR ATT NI ÄR MED PÅ RESAN !!

Titta här på bilder på våra större PARTNER under 2018.

.

Objektiv åskådare??? Tycker du ska försöka dig på ett sådant volleyskott själv innan du bedömer det som mer tur än skicklighet. Det skottet är verkligen inte lätt att skjuta, så den prestationen ska vi verkligen inte ta ifrån Mackan.

Div I Södra
2018-09-15 15:00