Nu kan du se och spela på GIF-matcher

Om du inte har möjlighet att titta på GIF-matcherna live på hemma- eller bortaplan behöver du inte bli förtvivlad längre. Alla matcher filmas och sänds direkt på Ettanplay.
Här kan du boka matcher på Ettanplay och titta på GIF.

Här är lite rörliga bilder från premiärmatchen mot Oskarshamns AIK.

Vill du spela på GIF-matcher är det enklast att gå in till ICA Nära Grebbestad vid Hamnplan där du kan stötta GIF genom att ange Grebbestads IF som Ditt lag på Svenska Spel som är svensk fotbolls huvudsponsor.
Då stöttar du GIF genom Gräsroten, som årligen delar ut 50 miljoner till svensk ungdomsidrott.

.

Ser i artikeln om matchstatistiken att J Henrikssson nu ligger på plats 15 i gjorda mål för gif genom tiderna.

Sorterar man på bara a-lagsmål ligger han 4:a efter J Söderlund (154), Bernt (121) och Curt (80).

Jonas hade efter säsongen 2017 gjort 75 och står med årets två pytsar alltså på 77. Tredjeplatsen inom räckhåll!

Tittar man istället på mål/match (för spelar som gjort mer än ett mål) så ligger han tvåa med ett snitt på 0,77 mål/match. Etta är Bernt med 1,12 mål/match.

Pllana och J Söderlund trea och fyra på 0,71 resp 0,64 mål/match.

Distriktsmästerskap
2018-08-14 18:45