Nu kan du se och spela på GIF-matcher

Om du inte har möjlighet att titta på GIF-matcherna live på hemma- eller bortaplan behöver du inte bli förtvivlad längre. Alla matcher filmas och sänds direkt på Ettanplay.
Här kan du boka matcher på Ettanplay och titta på GIF.

Här är lite rörliga bilder från premiärmatchen mot Oskarshamns AIK.

Vill du spela på GIF-matcher är det enklast att gå in till ICA Nära Grebbestad vid Hamnplan där du kan stötta GIF genom att ange Grebbestads IF som Ditt lag på Svenska Spel som är svensk fotbolls huvudsponsor.
Då stöttar du GIF genom Gräsroten, som årligen delar ut 50 miljoner till svensk ungdomsidrott.

.

Tror inte jag sett GIF köra över en motståndare på det här sättet sedan man låg i div 4. I första halvlek var det ren och skär propagandafotboll! Plus till Torslanda som trots det stora underläget ändå fortsätter att kämpa hårt och skapa en del farliga målchanser.

2019-08-10 13:00

TORSLANDA IK