GDPR och GIF

25 maj 2018 trder en ny frordning om dataskydd i kraft inom EU. Den berr den enskildes integritet vid behandling av personuppgifter.

Inom GIF hanterar vi personuppgifter fr att administrera lpande freningsaktiviteter av olika slag.
Berrda r i frsta hand ledare, aktiva och samarbetspartners.

Av det sklet har vi formulerat en Integritetspolicy fr behandling av personuppgifter i GIF.
Den r publicerad p hemsidan under rubriken Om GIF och POLICYDOKUMENT och sprids via andra sociala medier s att alla berrda av de uppgifter vi har i GIF fr vetskap om hur vi hanterar dessa.

Har du ngra frgor om detta r du vlkommen att kontakta oss via info@grebbestadsif.se.

Hr kan du klicka p lnk till GIFs Integritetspolicy.

GDPR = General Data Protection Regulation. Denna frordning erstter Personuppgiftslagen (PUL).

.

Ser i artikeln om matchstatistiken att J Henrikssson nu ligger p plats 15 i gjorda ml fr gif genom tiderna.

Sorterar man p bara a-lagsml ligger han 4:a efter J Sderlund (154), Bernt (121) och Curt (80).

Jonas hade efter ssongen 2017 gjort 75 och str med rets tv pytsar allts p 77. Tredjeplatsen inom rckhll!

Tittar man istllet p ml/match (fr spelar som gjort mer n ett ml) s ligger han tva med ett snitt p 0,77 ml/match. Etta r Bernt med 1,12 ml/match.

Pllana och J Sderlund trea och fyra p 0,71 resp 0,64 ml/match.

Distriktsmsterskap
2018-08-14 18:45