Full aktivitet bland GIFs Barn -och Ungdomslag!

Kom gärna förbi och stötta oss. Har du tur är kaffet klart!

Du hittar de olika aktiviteterna i Grebbestadsifs planschema på laget.se. OBS! Tänk på att "period träningsuppehåll-sommar" ej är inlagd ännu och att ändringar kan förekomma.

Grebbestads IFs Planschema

Läs gärna föreningens Föräldraguide nedan som även vänder sig till övriga supporters.

Föräldraguiden

Kom till match och träning – ditt barn vill det.

Uppmuntra/heja på alla spelarna i laget under matchen, stör inte spelarna med direktiv – det sköter ledarna.

Uppmuntra i både med och motgång – undvik negativ kritik utan var positiv och vägledande.

Respektera hur tränaren placerar spelarna i matchen – han/hon har en planering för lagets bästa.

Respektera domarens beslut – kritisera aldrig. Uppmuntra och hjälp ditt barn att delta – pressa inte.

Fråga om matchen var rolig, spännande och juste – tona ner resultatets betydelse.

Backa upp laget och klubbens arbete – din insats värdesätts inte minst av ditt eget barn.

Se till att utrustningen är förnuftig – överdriv inte.

Ge inte barnen belöning för t.ex. gjorda mål eller liknande prestationer – då går lätt ”jaget före laget”.

Som publik håll gärna lite avstånd till planen, så blir pressen mindre för spelarna.
Komihåg att det är ditt barn som spelar – det är inte du själv.

Ha en fin sommar!

(Foto taget av Lisa Milke)

FC Trollhättan - FK Karlskrona 2-1 i första kvalmatchen. Retur i Karlskrona på lördag.

Div I Södra
2018-11-10 14:00