GIF Fotbollsskola 25-27 juni 2018

-Har ni haft kul?! Frgar Michael Torberntsson Ordfrande GIF Ungdomsstyrelse.
-Jaaaaaa!! Svarar drygt 70 fantastiska unga fotbollsspelare som svettats, kmpat och lirat boll i dagarna tre.

I ett strlande vder, p Siljevi i Grebbestad, har Mattias Svensson tillsammans med sina ledarkollegor Oskar Lindberg, David Edvardsson, Benjamin Uttgren, Kevin Andersson, Victor Edvardsson och Oscar Landgren lett och stttat ett hrligt gng barn och ungdomarna med mycket spring i benen.

Med ordentlig lunch under mndag och tisdag och grillning av hamburgare under onsdagen fanns det mycket energi till att lra och ha kul. Ksor, som kommit som gva frn Bohusprofiler AB, delades ut till var och en (med namnmrkning av GIF) och den fyllde man med vatten till lunchen.

P avslutningsdagen delades det ut fotboll och matchtrja till alla.

- Vill ni att det blir Fotbollsskola nsta r ocks?
- Jaaaa!!

Vi vill ocks passa p att ge High Five till alla frldrar, far och morfrldrar och vriga supporters som stllt upp dessa dagar p barnen och ungdomarna s att deras sommarlov blir s bra!

Hr r lite bilder ifrn avslutningsdagen

Ha en fortsatt bra sommar!

Ikvll hller vi tummarna fr GIF

Div I Sdra
2018-07-19 19:00

TVIDABERGS FF

Kopparvallen, tvidaberg
Distriktsmsterskap
2018-08-14 18:45
STENUNGSUNDS IF (b)
Nsnsvallen, Stenungsund

Inga matcher för de andra lagen den nrmaste veckan finns inlagda.