Siljevi sommaren 2018

Siljevi har som överallt i landet drabbats av den extrema torkan sedan tre månader. Fram till i början av juli hade vi vatten i dammen och fick dessutom köpa vatten av kommunen, sedan fick vi sponsorhjälp av Sören Bernbro med Bernbro Skog & Jord som levererade ett antal containers med vatten vi kunde sprida ut på gräsmattorna. Sedan månadsskiftet juli/augusti har det dock blivit nästan helt torrlagt, så vi väntar och hoppas nu på naturligt regn i stor omfattning så att gräsplanerna kan återhämta sig och bli användbara i höst.

Det har alltså blivit extremt lite gräsklippning under sommaren, men istället har vi jobbat med övriga delar av anläggningen. Två nya fina altaner genom partneravtalet med Erlandsson Bygg, utanför kiosken och framför nedre klubbhuset, samt uppfräschning av det nya toaletthuset med målning och lite nya klädselbrädor. Utöver detta diverse smärre arbeten och lite annat smått och gott.

En viktig resurs i anläggningsskötseln sedan i vintras har varit ett gäng fd spelare som kommer till Siljevi varje torsdag fm och fixar och donar några timmar med det vi förarbetat och planerat - grävning, röjning, planvård, mm mm. De passar på att fika och prata gamla fotbollsminnen från sin aktiva tid och har ibland med sig foton och tidningsklipp från sina egna samlingar.
TACK Stasse, Böna, Klicken, Lille-Rolf, Lukas och Bengt Trädgårdsmästarn som utgör ryggraden i det härliga gänget. Underbart att ha er på Siljevi igen, ni är ett jättebra stöd till vår vaktmästare Maritha och de ideala ideella GIF-arna Bengt Albrektson och Kent Andersson som lägger mycken tid på Siljevi.

Finns det andra GIF-are som vi delta i gemenskapen, träffa andra gamla spelare och göra en insats för GIF så är ni välkomna !

Titta här på dagsaktuella bilder från Siljevi med bruna grönytor, flammiga fotbollsplaner, nya altaner mm från sommaren 2018.

.

Bengt Albrektsson Bengt Andersson Kent Andersson Staffan Greby Christer Hansson Roy-Arne Hellman Rolf Larsson Björn Ydal

Bra jobbat idag grabbar. Tråkigt !

Div I Södra
2018-10-13 14:00