Lyckade nätverksträffar för våra partners

GIFs Marknadsgrupp har genomfört flera nätverksträffar under säsongen.

Innan säsongsstart hade vi en uppskattad Kickoff med lite försäsongspresentation från GIF hos vår partner MaCri.
Mitt i den härliga sommaren hade vi en underbar Sommarträff med marint tema med vår partner Donalda och i slutet av oktober var det Hummersafari med vår partner Everts Sjöbod.

Nedan kommer lite mer om dessa träffar och dessutom bildbevis.

Tisdagen den 24 juli styrde vi ut med ca 100 personer ombord på MS Donalda och GIF:s sommarträff. Det var en solig och fin dag när Kenneth Eriksson från GIF hälsade alla hjärtligt välkomna. Till tonerna av GIF:s egen kampsång manövrerade Thorsten Klevsäter ut från hamnen. Efter en sväng i den vackra skärgården angjorde vi en brygga på Bastholmen. Här tog Lisbeth, Thorsten och dotter Olivia fram räkor, bröd, aioli, öl och vin som avnjöts i nätverksbyggande grupper på bergsknallar och båten. Efter ca fyra timmar är vi åter i hamn. Med många hjärtliga tack för en fantastiskt trevlig partnerträff tar vi farväl på bryggan i Grebbestad. Ett stort, stort tack till Lisbeth och Thorsten för att ni med Donalda är vår GIF partner och erbjuder denna uppskattade sommarträff.

Fredagen den 26 oktober var det dags igen, denna gång riktat till våra allra största partners.
Vi samlades på unika Everts Sjöbod där Kenneth Eriksson från GIF hälsade välkomna. Därefter tog bröderna Lars och Per Karlsson över och beordrade overall på. Sagt och gjort och ombord på fantastiskt fina träjullen glider vi fram mellan öarna. Det är nästan vindstilla och en säl tittar upp vid båten, vi njuter av naturen och en Grebbestad Lager.
Snart är det dock dags att jobba, ja vi skall dra var sin hummertina. Vi börjar med Crafts säljchef Kristofer Högsborn som kommer från Jönköping och vare sig varit bland öarna på Västkusten eller dragit någon hummertina. Han är dock vältränad så han får upp en tina med fyra fina krabbor, ingen hummer. Joacim Samuelsson från Devise visade dock hur man drar upp en hummer och Kenneth följde upp med ytterligare en godkänd. Vi får även två honor som vi pussar (Magnus Olsson, MGNS ville hångla med dem men fick inte för fru Emelie) och varsamt släpper tillbaka i havet.
Efter ca 2 timmar vänder vi åter mot sjöboden med kaffe, tångknäcke och pepparotssmör på färden.
Overallerna av och badkläder på för ett varmt bad i den vedeldade tunnan. Härligt ”tjöt” och dopp i det 12 gradiga havsvattnet.
Vi snyggar till oss och går en våning upp där Hanna dukat upp ett fantastiskt bord med hummer, kräftor, räkor, musslor och passande drycker. Alla stortrivs, några sjunger en sång och stämningen är på topp. Kenneth tackar alla för det fina stöd våra partners gett oss 2018 och tackar lite extra till dom vid bordet Craft, Veckovis och Devise som redan lovat stöd 2019.
Stort, stort tack till Lars och Per för att ni med Everts Sjöbod är GIF-partner och kunde erbjuda denna fantastiska upplevelse.

Titta här på bilder från våra nätverksträffar.

Kenneth Eriksson
Ordförande i GIFs Marknadsgrupp