3 dagar kvar till seriepremiären

Seriestarten närmar sig och nu är det bara 3 dagar kvar. 3 dagar! Som spelarna har längtat sedan dom startade träningen i januari! Hur kommer det att sluta? Jag ger en en bild av detta samt lite från de egna spelarna.

Hur kommer det att sluta i serien?
Den som det visste? Men jag skall ge er en indikation på vad ett spelbolag tror. Odds och dylikt samt vilket spelbolaget är anger jag inte. Jag nöjer mig med en tabell utifrån hur spelbolaget satt sina odds. Och skall man tro på detta har vi en ren seriefinal redan i första omgången då Gauthiod och Grebbestad stöter på varandra.

1. IK Gauthiod
2. Grebbestads IF
3. Stenungsunds IF
4. Örebro Syrianska IF
5. Sävedalens IF
6. Vänersborgs FK
7. IFK Uddevalla
8. Vänersborgs IF
8. Vårgårda IF
10. Nordvärmland FF
11. Torslanda IK
12. Lidköpings FK
13. IFK Åmål
14. IFK Tidaholm

Nu spelade ju inte Grebbestad i denna serie så det är svårt att sia om status på lagen. Stenungsund klådde oss rejält i en veva där vi knappt fick ihop ett lag men dom såg starka ut och kan nog tillhöra toppen.

IFK Uddevalla 7:a. Tja, jag tror dom kommer att komma klart högre upp i tabellen än så. På mig imponerade dom när dom slog oss med 2-1.

Favoriterna Gauthiod besegrade vi med 3-0 i en träningsmatch. Men träningsmatch är träningsmatch och tävlingsmatch något helt annorlunda. Så den segern är väl mest bra för självförtroendet. Sedan vet vi att dom hade lite folk borta men det hade även vi.

Lite annat smått och gått

Jag har gjort en liten sammanställning på lite uppgifter till programbladet. Just nu har vi fyra ledare och 20 spelare i truppen. Uppgifter som kommer nedan gäller för 19 av utespelarna då Jeremy Bonyaa har tillkommit efter inlämnandet av uppgifterna dit.

Seriefavorit: Alla rösterna hamnade på endast tre lag.
Grebbestad med 60,87 % av rösterna
Gauthiod med 26,09 % av rösterna
Stenungsund med 13,04 % av rösterna

Våra ledare är i snitt:
46 år gamla eller unga
80 kg lätta eller tunga
181,5 cm långa eller korta

Våra spelare är i snitt:
24,58 år gamla eller unga
75,68 kg lätta eller tunga
180,47 cm långa eller korta

Två dagar kvar: Seriepremiär mot Gauthiod 5 dagar kvar – Grebbestads seriepremiärer Fyra dagar kvar till seriepremiär: Inför seriestarten