Höststart med truppförändringar

Efter en fin avslutning på våren har nu Grebbestad varit lediga från fotbollen sedan senste matchen. Ja, i alla fall till kl 17:30 idag då träningen åter drog igång. I samband med detta informerades även truppen om några truppförändringar.

Grebbestads trupp informerades om förändringar i truppen:

Stafford och Jocke
Truppförändringar består i att Stafford Afori Waona inte längre kommer att spela för Grebbestad då han spelat med ett turistvisum som nu går ut. Skall Stafford fortsätta att spela i Sverige måste han då tjäna 14000 kr/månad på fotbollen vilket Grebbestad ej kan lösa. Det gör att Stafford nu måste hitta en ny klubb som kan betala detta eller så måste han åka tillbaka till USA.

Vad det gäller Joakim Johansson genom åren så har han haft en skadeförföljd period i Grebbestad. Stora delar av våren har han inte varit tillgänglig och det är väl först på slutet av våren som Jocke funnits med på bänken.

Joakim har själv valt att gå tillbaka till Stångenäs.

Grebbestads IF önskar Stafford och Joakim lycka till i framtiden och välkomna tillbaka!

Provtränande ungdomar
På plats idag fanns även två unga norrman som kommer att träna med Grebbestad under vecka så får vi se vad detta leder.

Utöver dessa två killar kan det komma ytterligare killar och träna med laget under veckan.

Matchstart
Första matchen och enda matchen före serien startar igen blir på tisdag nästa vecka då Grebbestad ställs mot Ljungskile (div 1) i semifinal i DM, 30 juli.

Veckan därpå, måndag 5 augusti, är det omstart i serien med bortamatch mot IFK Uddevalla.

Joakim Johansson Stafford Afori Waona

Idag skall vi åka till Vårgårda
Pojkarna där kan va svårgjorda
Men det måste ju gå på något vis