Just nu: Kontraktet klart!

2-2 stod sig till domaren blåste av matchen och Grebbestads IF spelar därmed i division IV även nästa säsong! Grebbestads mål gjordes av Plate och Sandsten. Sandsten som även blir årets skyttekung med sina 10 mål totalt.

- Domaren blåser av matchen. 2-2 och kontraktet är klart! Grattis!

- Med 10 minuter kvar att spela gör Myckleby 2-2 och det ser tuffar ut igen.

- Snart efter 1-1 målet gör Joakim Sandsten sitt tionde mål för säsongen och det står 1-2 till GIF! Det ser nu betydligt ljusare ut än i halvtid.

- Cirka kvarten in i andra halvlek gör Jens Plate 1-1 vilket innebär att GIF just nu ser ut att spela division IV även nästa säsong.

- Halvtid: 1-0 till Myckleby.

- "Lillen" rapporterar att Myckleby tagit ledningen med 1-0, men att GIF ser bättre ut än motståndet och han har mycket hopp.

I säsongens sista match möter GIF Myckleby på bortaplan. Förutsättningarna inför matcher gör att Grebbestad säkrar division IV-kontraktet om man tar minst 1 poäng.

Vid förlust blir det en tuff väntan då vi istället måste invänta resultaten från division III-kvalet innan vi vet om vi åker ur eller inte.

Vi rapporterar kontinuerligt här på hemsidan.

Myckleby IK-GIF 2-2 Jens Plate Joakim Sandsten T A C K !!! Grebbestad säkrade kontraktet Video: Dagens och säsongens mål

Ser att det är full aktivitet på Siljevigräset - klippt, luftat, ytstädat, linjerat och bevattnat.
Det pratas om träningspremiär på naturgräs för A-truppen på måndag - lika kul som kosläpp, äntligen :)

2020-03-21 13:00

HISINGSBACKA FC