I backspegeln - 17 april genom åren

Mikael Nyberg föddes
Eric Spindel föddes
Sävedalens IF (b) 3-3
Grebbestad spelade borta mot Sävedalens IF och spelade oavgjort, 3-3. GIFs mål gjordes av Jonas Söderlund, Markus Svensson och Arber Plava.

Derbydags när IFK Uddevalla kommer till Siljevi
Kan vi skria hemmapremiär igen? Nu är det i alla fall årspremiär på Siljevi för Grebbestad och då kommer en av Grebbestads mest frekventa motståndare på besök. 28:e mötet mellan lagen sedan 2000.

47st Guldtior
Sista inlämningstiden för guldtian var ju innan matchstart i gårdagens match. Totalt har 47st lämnat in. Vinstsumman är just nu uppe i 211:- Och håller målsnittet i sig så landar Grebbestad på 39 gjorda mål. I listan ser du vilka som är med och hur dom har tippat.

Grebbestads Sommarcup 2015 söndag 7 juni
[[fet]]Hjärtligt välkomna till den femte upplagan av Sommarcupen.[[/fet]] [[link]]http://www.laget.se/GREBBESTADSIF/Document[[nytt]]Här är länken till en sida där du överst ser en mapp som heter Sommarcupen 2015 och den innehåller en pdf-fil och en Word-fil med information och anmälningsblanketten.[[/link]] Sista anmälningsdag 16 maj.

Seriepremiär för andralaget - möter Vallen lag 2 på söndag - update
Seriepremiären spelas på Siljevi på Söndag kl 16 och Vallens andralag är motståndare i div. 5-matchen. Truppen nu kompletterad med ytterligare spelare.

Rynninge IK på lördag, borta för Grebbestad
Rynninge IK från Örebro är en ny motståndare för Grebbestad. Bussen avgår kl 9:00 lördag morgon för avresa för dryga 31 mil till Pettersbergs IP i Örebro

En krona om dagen till GIF - gå med i GREBBESTAD KRONAN !
I samband med årets första hemmamatch introducerar vi en ny möjlighet för alla, privatpersoner och företag, att bidra till GIFs verksamhet och samtidigt har man chansen att vinna en spännande resa till en toppmatch i europeisk fotboll eller en resecheck på 10.000 kr till valfritt resmål. [[fet]] [[link]]sida.asp?sida_id=11[[samma]]Du kan läsa allt om GREBBESTAD KRONAN genom denna länk.[[/link]] [[/fet]] [[fet]] [[link]]sida.asp?sida_id=11[[samma]]Klicka här för att delta[[/link]] [[/fet]]

Hemmapremiär! Grebbestad-Carlstad United -update med truppen
I morgon kl 15 är det dags för första hemma matchen. Den spelas mot en av seriefavoriterna, nämligen Carlstad United.

Signerat Albrektsson: Svinkul……..
Jaha då var premiären avklarad. Skittråkigt!

2:a Lags träning på Fredag
Vi börjar alltså med träning nu på Fredag ombytta och klara 17:30. Träningen är för alla som tycker det är lagom att träna en gång/vecka samt spela match då och då

Bilder från Grebbestad-Ödsmål
Håll till godo med lite bilder i väntan på reportage

Kanonstart för Grebbestads unga lag- Serieledare
Grebbestad vann klart mot nykomlingen Ödsmål hemma på Siljevi. 6-1 slutade matchen efter tre Grebbestadsmål i vardera halvleken. Efter 4-1 målet tidigt i den andra halvleken var matchen avgjord.

Ungt Tanumslag i sexan - Inför seriestarten
Årets upplaga av Tanums IF blir mycket ungt. De äldre spelarna tillhör numera Grebbestad som Tanum är farmarlag till. Detta gör att det mer eller mindre blir ett juniorlag för Tanum.

Premiärtruppen
På lördag smäller det! Då är det äntligen dags för seriestart efter en lång försäsong. Myckleby kommer på besök till Siljevi på lördag.

Inför seriestarten-Tufft för Grebbestad
I fjol trillade Grebbestad ur division 3 och spelar i år i division 4. Och det ser ut som det kan bli en ny tuff säsong för Grebbestad som tappat många spelare.

Förlust i genrepet för GIF
I en match som var lite upp och ner föll Grebbestad borta mot norska Askim med 2-1 i genrepet inför seriestarten nu på söndag.

Robin Persson
I vår lilla serie om spelarna har turen kommit till Robin Persson som 16 år gammal tog en plats på Grebbestads bänk i div. 3 premiären.

Sävedalen närmast vinst
Trots att Grebbestad var en man mer i ca 50 min och ledde matchen tre gånger lyckades man inte vinna premiären borta mot Sävedalen.

Premiärpoäng för Grebbestad
Efter underläge i paus lyckades Grebbestad med sig en poäng hem via 1-1 borta mot Kongahälla. Poängräddare blev nyförvärvet Arber Plava som bara varit på planen i två och halv minut när han slog till.

Man kan ju lätt ha 5-10 meter eller mer till närmaste person utomhus runt en fotbollsplan så jag kan inte se smittorisken i detta. Vad jag förstår så är FHM rekommendation totalt 8 personer på tex Ullevi som tar 18000? Hur tänker man när en mindre krog får ha kanske 50 inomhus? Jag hoppas att det kommer lite mer genomtänkta rekommendationer gällande publik på våra GIF matcher om det nu blir några 2021. Håll avstånd och tvätta händerna alla härliga GIF supportrar ⚽️

2020-10-17 14:00

IK GAUTHIOD