I backspegeln - 27 september genom åren

Algot Wallheden (Karlsson) föddes
Marie Hedström (Ökvist) föddes
John Carlsson föddes
IFK Åmål (b) 3-1
Grebbestad spelade borta mot IFK Åmål och segrade med 3-1. GIFs mål gjordes av Henrik Palmersjö och Jonas Henriksson (2).


Skövde AIK borta – 6 poängsmatch
Matcherna blir allt viktigare och viktigare med det utsatta tabelläget. Och det gäller inte bara för Grebbestad utan även för hemmalaget Skövde AIK som dock har två poäng tillgodo på Grebbestad.

Onsdagskvällens match på Sparvallen mellan GIF P15/17 och Ed är inställd !!
Eds FF har tyvärr lämnat walkover, resultatet blir därför 3-0 till GIF. Nästa match spelas 4 oktober kl 19 på Sparvallen mot slutspelsledande IFK Uddevalla. Med fotbollshälsningar Björn Berntsson och spelarna

Bilder Grebbestad-Skövde AIK
Nu finns 34 bilder i Galleriet. Gå via menyrad eller länk nedan:

Andralaget föll mot Morlanda
Det blev förlust för Grebbestads andralaget mot Morlanda. detta trots att Olle Kristoffersson smällde in tre bollar. Morlanda var värre och kunde vinna med 4-6

Spännande i Guldtian
Det börjar närma sig slutet på säsongen och guldtian skall avgöras. Just nu är det bara 4st kvar som kan bli vinnare av dom i dagsläget 3795 kronorna. GIFarna har hittills gjort 55 mål vilket ger ett snitt på 2,3 mål/match. Skulle målsnittet hålla i sig dom sista 2 matcherna så pekar det på 59-60 mål vilket skulle innebära att Johan Långström vinner det hela. Om Grebbestad kommer upp i 61st mål skulle det innebära att Niklas "Nippe" Bontegard vinner. Dramatiskt värre!!

Grebbestad illa ute mot Åmål men man vann med 1-3
Efter 1-1 i paus öppnade Åmål starkt i andra halvleken där man hade flera fina chanser. Men efter 66 minuter satte Jonas Henriksson 1-2 med ett mäktigt skott. Lite senare fick Åmål sin målvakt utvisad och efter där var Grebbestads seger aldrig hotad.

Bilder Åmål-Grebbestad
Nu finns 36 bilder från dagens match mot Åmål i Galleriet. Gå via meny eller länk nedan.

Årets sista hemmamatch i morgon, Ahlafors på besök
Säsongen går mot sitt slut och årets sista hemmamatch spelas i morgon i Tanum på SPARvallen mot Ahlafors.

Viktig Grebbestadpoäng borta mot Vallen
Då Åsebro vann och tog sig över nedflyttningsstrecket i div 3 så har Grebbestad nu fortfarande chans på spel i div. 4. Därför var poängen mot Vallen 2-2 (2-1) mycket viktig. Niklas Palm satte 2-2 på straff i den 80:e minuten.

Sömniga (?) gossar med i Grebbestad
Simon Fröjd och Anton Henriksson är två lovande unga grabbar som för första gången var med i Grebbestads A-lag i går när man mötte Vallen borta.

Tanum avslutade med vinst, 1-0 mot Vallen
Tanum avslutade årets div 6-spel med vinst mot Vallen med 1-0. Ett starkt resultat då Vallen blev trea i serien och klart före poängmässigt. Tanum slutade därmed på en fjärde plats i tabellen.

Oavgjort igen för Tanum, 3-3 mot Fjällbacka
I den hårda blåsten så hade lagen varsin halvlek. Tanum ledde med 2-0 i paus men Fjällbacka vände till 3-2 och såg ut att gå mot seger, Då slog Simon Brorsson in 3-3 i matchens slutsekunder.

Tigern skadad och avstängd
Håkan "Tigern" Hansson är både skadad och avstängd inför den viktiga avslutningsmatchen mot Kongahälla på lördag. Detta sedan han blivit skadad och fått varning senast.

Lite mer statestik inför avslutningen
Tabeller om hur lagen har gått hemma och borta finns det att titta på under denna rubrik. Där kan man bla se att Grebbestad inte rosat marknaden på hemmaplan.

När tränarfrågan är klar kommer nyhet på hemsidan.

Div II Norra Götaland
2023-09-24 13:00

TORSLANDA IK
1-3

Siljevi, Grebbestad
Div II Norra Götaland
I övermorgon 19:30
VÄNERSBORGS FK (b)
Vänersvallen, Vänersborg


 
Inga matcher för de andra lagen den närmaste veckan finns inlagda.