I backspegeln - 12 maj genom åren

Leo Joling föddes
Eds FF (h) 7-0
Grebbestad tog emot Eds FF och segrade klart med 7-0. GIFs mål gjordes av Felix Kristoffersson (2), Mattias Svensson (2), Markus Svensson, Daniel (Strömstad) Andersson och Felix Norén.

IFK Trollhättan (b) 2-1
GIF hade bortamatch mot IFK Trollhättan och vann knappt med 2-1. GIFs mål gjordes av Stratos Kenstanlis och Jonas Söderlund.

Lysekils FF (h) 4-2
GIF hade hemmamatch mot Lysekils FF och vann med 4-2.

Skärhamns IK (h) 1-3
GIF tog emot Skärhamns IK och torskade med 1-3.

Truppen mot Vårgårda
Följande 17 man är uttagna för morgondagens match mot Vårgårda:

Truppen mot Vänersborg
Grebbestads trupp för morgondagens match mot tabelltvåan Vänersborg ser t som följer:

GIFs Fotbollsskola 22 - 24 juni
Nu är det dags för GIFs Fotbollsskola igen, 22-24 juni på Siljevi. [[link]]dokumentbank/ovrigt/Fotbollsskola 2015.pdf[[nytt]]Läs här om Fotbollsskolan 2015.[[/link]] [[link]]https://docs.google.com/forms/d/1YOB1Bm1Oze6T5Ham06uP_AOGRRNWLfsyiMIEHFPMfds/viewform?c=0&w=1[[nytt]] Här finns vår anmälningsblankett[[/link]]

Grebbestads trupp mot IFK Skövde
Det ser svårt ut att komma med i Grebbestads A-trupps matcher om man har et högt nr i truppen. Ja, se efter själva :-)

Supporterbuss till Gunnilse (40st nu)
På Lördag kommer 2st bussar att rulla mot Angered för match mot Gunnilse. Tider och annat följer...

Grebbestads IF gokartmästerskap
I går kördes Grebbestads IF gokartmästerskapen.

Grebbestad utklassade Ed, 7-0
Grebbestad tog sig upp på en andra plats i tabellen efter otroliga 7-0 hemma på Siljevi mot Ed. Ed hängde helt enkelt inte med Grebbestads passningstempo och snabba omställningar.

Match på Siljevi idag lördag 15.00
Trots de senaste dagarnas myckna regnande, över 35 mm, blir det spel idag mot Eds FF.

Grebbestad avgjorde på tilläggstid
Trots att Grebbestad gjorde en allt annan än bra insatslyckades med lite tur vinna borta mot tabelljumbon IFK Trollhättan med 1-2 (1-1). Matchvinnare blev Jonas Söderlund som nickade in segermålet på tilläggstid.

Skulle jag tro, han blåste väl av varvet på ca 1timme och 20 min

2020-10-17 14:00