28/5 1922

I backspegeln - 6 juli genom åren

Anders Åhlund föddes
Eskilsminne IF (b) 2-1
Grebbestad spelade borta mot Eskilsminne IF och segrade knappt med 2-1. GIFs mål gjordes av Granit Berisha (2).

Truppen mot Henån/Gilleby klar
Truppen till morgondagens DM kvartsfinal är klar och ser ut som följer:

43 bilder från Grebbestad-Gauthiod
Nu finns det en massa bilder i Galleriet. Gå via menyrad och Galleri, eller följ länk nedan:

Mergim Berisha avslutar kontraktet med Grebbestad
Grebbestad drabbades i går av ett tungt bakslag då Mergim Berisha meddelade på träningen att han slutar. Detta pga tidsbrist och motivationsbrist.

Granits dubbel sänkte Eskilsminne
Äntligen! Årets första bortaseger när Grebbestad slog Eskilsminne med 1-2 (0-1). Stor hjälte för Grebbestad blev Granit Berisha med sina två mål. Det andra ett riktigt drömmål!

Andralaget: IFK Valla - bortaförlust med 3-1
Sista matchen för vårsäsongen spelades på en stekhet konstgräsplan på Tjörn . Det blev förlust med 3-1 då andralaget inte kunde mönstra ordinarie besättning.

Storvinst för andralaget i våravslutningen
GIF's andralag vann med 10-2 i vårsäsongens sista match, hemma mot SKREDSVIKS lag 2.

Målrikt när Tanum föll
Topplaget Svarteborg vann hemma mot Tanum med 5-4 (2-2). Matchen var jämn men Svarteborg hade Joakim Sandsten som med sina tre mål var skillnaden mellan lagen.

Sommarfotboll
24 juli 19.30 smäller det !

GIF damlag slog Tjörns DFF 2 med 2-0, efter 1-0 i halvtid.
Målskyttar Maja Berntsson och Alice Smart.
GIF befäster därmed serieledningen efter vårens 8 matcher.

2022-07-02 14:00

IK GAUTHIOD