28/5 1922
 
100 år
28/5 2022
 

Grebbestads IFs forum

Namn
Spamkontroll - skriv nuvarande år
Epost
Hemsida
KlubbGIF damlag slog Tjörns DFF 2 med 2-0, efter 1-0 i halvtid.
Målskyttar Maja Berntsson och Alice Smart.
GIF befäster därmed serieledningen efter vårens 8 matcher.

Kom just hem från vårsäsongens sista match mot topplaget Goutioud. Efter lite håglöst och knackigt spel de senaste omgångarna gjorde Gif idag en kanonmatch. Tränarduon Jonas/Martins taktik genomfördes perfekt och nykomponerade mittlåset med Mark och Lucas Fonteboa var suveräna. Men kanske mest glädjande är att se vilken bra målvakt Anders Tjernberg är. Inte ett misstag utan några riktigt svettiga räddningar. Visst kunde vi vunnit om Sabans skott o stolproten gått några centimeter till vänster men mycket glädjande att se dagens spel och inställning. Nu tar vi ledigt några veckor, dom skadade rehabtränar och så gör vi en typisk Gif höst så blir alla nöjda. Glad sommar alla GIFFARE 💪❤️⚽️

Va kul!!! En poäng! Skall läsa Jannes referat senare.

Slut i Grästorp, 0-0. Att döma av referat på FB mest Gauthiod, men många chanser åt båda håll i slutet så man knappt vågade titta på paddan de sista 10 minuterna.

Halvtid 0-0

Tycker ändå att spelet stundtals såg bättre ut idag än senast mot Mjölby, för det var bland det sämsta jag bevittnat på Siljevi.

Otur med skador, men den den startelvan och bänken de har nu, den hör hemma i division 3 kanske till och med 4?
Gör en säsong i division 3, byt tränare som kan ge ny motivation till laget.

Stor eloge till Anders i målet idag. Men det är kanske dags för en ny röst åt laget? Andra säsongen i rad där det ser blekt ut taktiskt. Ser ut att saknas en röd tråd i hur GIF skall spela.

Halva laget saknas? Då kan man ju börja fundera på om GIF har för tunn trupp?

Sen ska ju inte det spela någon roll, dom som spelar skall la kunna prestera ändå eller?? Eller så håller inte dom som får spela när ordinarie spelare saknas, på denna nivå helt enkelt?

Inte så ätt när halva laget saknas pga skador...

Div II Norra Götaland
2022-07-02 14:00

IK GAUTHIOD
0-0

Lunnevi IP, Grästorp
Träningsmatch
2022-07-30 13:00
YTTERBY IS (h)
Siljevi, Grebbestad


 
P08
Skepplanda BTK (h)
Idag 18:30
Siljevi