Karlstad BK 3 - 1 Grebbestads IF
         
 
         
 
       
       
0-1
0-2
0-3
Ut: 23. David Olsson
In: 10. Olle Kristoffersson
1-36. Granit Berisha
Ut: 15. Markus Svensson
In: 4. Marcus Broberg
Ut: 22. Henrik Palmersjö
In: 20. Felix Kristoffersson


Karlstad-Grebbesta...

Karlstad-Grebbesta...

Karlstad-Grebbesta...

Karlstad-Grebbesta...
44 bilder till i galleriet
Förlust borta mot Karlstad efter en riktigt svag första halvlek.

Grebbestad hade knappt stigit av bussen före Karlstad hade 2-0. Grebbestads första halvlek var riktigt svag och det stod 3-0 i paus. Det blev bättre efter paus men trots en reducering efter 57 minuter blev det aldrig riktigt spännande i matchen.

Karlstads ledningsmål kom efter bara sex minuter efter en hörna. Först så kom ett bra skott som Martin Hansson klarade men Karlstad kom i ny våg och Christian Silva kunde sätta 1-0.

Efter en ny hörna fick Martin Hansson göra en bra räddning. Grebbestad var inte alls vakna och efter 11 minuter slarvade Naweed Ashairi rejält med en passning och Karlstad kunde spela in till ett bra läge där Johan Falkmar sköt men över.

Efter 12 minuter kunde Grebbestad sticka upp för första gången och Christoffer Söderlund hade ett bra skott som målvakten tippade till en hörn. Och hörnan blev farlig, inte för Grebbestad utan Karlstad kunde bryta och snabbt gå på en kontring där Grebbestad gick bort sig och pang så hade vi 2-0 efter mål av Felix Nilsson. Tyvärr verkade vi inte lärt oss av missen sedan förra matchen där vi även där gick på en snabb kontring med mål i baken.

Efter Karlstads fina start hade sedan Grebbestad ganska mycket boll då Karlstad backade hem och gick på kontringar. Några lägen fick Grebbestad till som när Christoffer Söderlunds inlägg nådde Naweed Ashairi men han fick ingen fart i volleyn som då Kristofer Hedlund klarade enkelt.

Men det var stundtals ganska rörigt i Grebbestads defensiv och efter 36 minuter gick vi bort oss alt för enkelt på mittplanen och i efterspelet får Karlstad till et inspel från höger som Oskar Alvers mötte perfekt och satte 3-0.

Tyvärr så räckte inte ett omotiverat Grebbestad till i det fysiska spelet. Sedan gjorde man några rejäla felbeslut och man tappade även bollen ett äng gånger när man helt enkelt täcker bollen allt för svagt.

u
Andra halvlek

I hopp om att komma in i matchen gjorde Grebbestad direkt ett byte i paus och in kom Olle Kristoffersson och visst blev andra halvlek betydligt bättre. Alla fall till en början. Grebbestad tryckte på bra i början av halvleken.

Första fina chansen kom efter 56 minuter. Granit Berisha lyfte in en frispark fint till Olle Kristoffersson men Karlstads målvakt Kristofer Hedlund svarade för en utmärkt fotparad.

Men Grebbestad kunde sedan fånga upp andrabollen och kom i en ny våg där Christoffer Söderlund gjordes ner och Grebbestad fick en straff som Granit Berisha satte.

Efter målet fortsatte Grebbestad att ha mycket boll men det hände väl digt lite när man kom i närheten av 16-metaren. Därför var det ganska överraskande att höra hur Karlstads spelare klagade på varandra när man leder med två mål.

Grebbestad flyttade fram folk i hopp om att få till ett mål och få till lite kamp sista minuterna men det gav i stället Karlstad fina kontringslägen som efter 79 minuter då Gzim Istrefi kom igenom och sköt bra men Martin Hansson räddade fint till en hörna.

Mera slarv i Grebbestad gav Simon Schullström Jansson fritt läge men skottet smet utanför. För Grebbestads del var försöken allt för tama och och Karlstad kunde tämligen rättvist vinna matchen.

Peter Levin, matchen var en stor besvikelse idag förmodar jag?
- Absolut, första halvlek var det sämsta och tråkigaste sedan jag kom hit.

Vad hände egentligen? Det sa pang och så var det det 2-0
- Ja, vad som hände är att jag har problem att få killarna taggade inför uppgiften. Vi har kommit ifrån att ge allt för varandra och det krävs av oss för att kunna göra en bra match i div 2.

2-0 var nästa en ren kopia på målet vi åkte på i förra matchen?
- det händer igen, exakt samma misstag. Vi har pratat om det under veckan men är vi inte 100 % fokuserade är det sådana misstag man gör och då blir vi snabb straffade.

Inledningen av andra halvlek lovade gott och vi såg piggare ut och fick in en viktig reducering.
- Helt klart en uppryckning i andra halvlek och vi jobbade bättre för varandra och vi löpte bra utan boll. Vi får ta med oss att vi gjorde en bättre andra halvlek men vi får inte uppträda som vi gjorde första 45 minuterna.

Vi hade efter reduceringen svårt att skapa målchanser?
- Visst. Men vi får inte gömma att vi har problem med skador och sjukdomar just nu vilket gör att vi inte riktigt får till vårt spel. Dom lagen vi möter har haft mer att spela för och är bättre motiverade.


Någon spelare du vill lyfta fram idag?
- Olle Kristoffersson blev en injektion för laget när han kom in i andra halvlek men resten av laget måste höja sig ett par snäpp.

Karlstad BK-GIF 3-1 Karlstad BK Bilder Karlstad-Grebbestad Grebbestads trupp mot Karlstad

Bilder Karlstad-Grebbestad

Nu finns det 48 bilder från matchen inne. Gå via Galleri eller följ länk nedan.

Se bilder från Karlstad-Grebbestad

Karlstad BK-GIF 3-1 Karlstad BK Förlust borta mot Karlstad efter en riktigt svag första halvlek.

Grebbestads trupp mot Karlstad

Tränarstaben har nu släppt morgondagens trupp för match mot Karlstad BK. I fjol tog lagen varsin seger och det var hemmalagen som tog segrarna.


Truppen:
1. Martin Hansson
2. Felix Norén
3. Tobias Carlsson
4. Marcus Broberg
6. Granit Berisha
7. Leonard Pllana
8. Daniel Andersson
9. Mattias Svensson
10. Olle Kristoffersson
12. Christoffer Söderlund
15. Markus Svensson
16. Jimmie Larsson
18. Tobias Berntsson
19. Pontus Johannesson
21. Jonas Henriksson
22.Anders Stenström
23. David Olsson
31. Jonatan Hårenberg

Karlstad BK-GIF 3-1 GIF-Karlstad BK 1-0 Karlstad BK Karlstad BK på fredag för GIF Grebbestad kvar på andraplats efter seger hemma mot Karlstad BK Förlust borta mot Karlstad efter en riktigt svag första halvlek.

Så fantastiskt kul med en ren GIF-tränarlösning 2024. Önskar er all lycka till med detta uppdrag. ♥️⚽🖤

Div II Norra Götaland
2023-10-21 14:00

IFK SKÖVDE FK
1-3

Södermalms IP, Skövde
Träningsmatch
2024-02-10 14:00
FREDRIKSTAD FK LAG 2, NORGE (h)
Sparvallen konstgräs, Tanumshede


 
Inga matcher för de andra lagen den närmaste veckan finns inlagda.