Grebbestad-Munkeda...

Grebbestad-Munkeda...

Grebbestad-Munkeda...

Grebbestad-Munkeda...
16 bilder till i galleriet
Seger 3-0 mot Munkedal

Grebbestad vann med 3-0 hemma mot Munkedal efter samma siffror även i paus. Grebbestads mål gjordes av Andrew Palumbo (2) och Christoffer Söderlund.

Munkedal kom till start med två tidigare Grebbestadsspelare. Erik Andreasson spelade i backlinjen och på topp kämpade Jesper Carlzon. Kul att se er igen grabbar :-)

Grebbestad drog upp ett bra tempo i första halvlek som man dominerade stort. Redan i första minuten minuten spelade Grebbestad en djupledsboll centralt på löpande Sebastian Jaconelli som inte fick ordning på skottet som smet klart utanför.

Efter tre minuter fick Grebbestad en hörna som slogs av Victor Edvardsson. Bollen rann igenom Munkedals straffområde till Andrew Palumbo som sköt men skottet över.

Men det var inte det första vi såg av Andrew Palumbo denna dag och han hade en mycket stark första halvlek. En annan som gjorde en bra första halvlek var Anton Henriksson som fördelade spelet bra, hemåt, i sidled och på djupet. En annan som var ständigt farlig var Mathias Hegeland med sina fina löpningar på sin högerkant!

Efter 10 minuter spelade Grebbestad bra i djupet ut på högerkanten där Mathias Hegeland kom bra och slog ett bra inspel centralt. Munkedals backlinje fick inte bort bollen ordentligt och den hamnade då hos Andrew Palumbo som fick ett bra skottläge men Munkedals målvakt Magnus Adamsson var med bra och räddade.

Två minuter senare fick Sebastian Jaconelli ett fint läge men Magnus Adamsson räddade igen. Returen fångades upp av Grebbestad som kunde få bollen i mål men var då avvinkade för offside.

Grebbestads dominans var stor och efter 16 minuter slog Viktor Adebahr ett långt uppspel som nådde Andrew Palumbo som tog emot och sköt men ett par meter utanför den bortre stolpen.

Men efter 18 minuter kom det rättvisa ledningsmålet. Ett anfall som startade med en bra djupledsboll av Anton Henriksson till Andrew Palumbo som kom fri. Munkedalsförsvaret jobbade bra hem men Andrew kunde hålla undan och skjuta 1-0! Andrews första Grebbestadsmål!

Nästa mål kom relativt snabbt. Klockan tickade upp till minut 25 när Andrew Palumbo splade fint i djupet på Mathias Hegeland som slog ett fint inspel. Bollen nådde Sebastian Stenqvist men Magnus Adamsson gjorde en ny fin räddning men Christoffer Söderlund kunde nicka in returen, 2-0!

I 36:e minuten var Grebbestad nära igen med en trippelchans. Sebastian Jaconelli fick in bollen till Sebastian Stenqvist som fick dubbla lägen men båda skotten blockerades. Tredje läget fick Victor Edvardsson vars skott tog på en täckande försvarare och smet utanför.

Minuten senare kom 3-0. Anton Henriksson slog en ny bra boll på djupet till Mathias Hegeland som hittade in till Andrew Palumbo som via händerna på Magnus Adamsson satte bollen i nät.

Två minuter senare spelade Anton Henriksson fram Andrew Palumbo till ett nytt bra läge men Magnus Adamsson var i vägen igen.

Efter 41 minuter fick Anders Tjernberg göra sitt första ingripande. Adam Strömberg slog ett långt inlägg som nådde Oskar Holmqvist som nickade men bollen gick rakt på Anders Tjernberg som räddade enkelt.

Minuten senare spelade Anton Henriksson fram Andrew Palumbo till ett nytt bra läge men nu lyckades försvaret störa Andrew tillräckligt så Magnus Adamsson kunde rädda.

I 43:e minuten borde det varit 4-0. Sebastian Jaconelli frispelade Sebastian Stenqvist som bara hade att raka in bollen i mål. Men kanske gjorde det öppna läget att han slappnade av och då i stället missade läget då bollen smet utanför.

Andra halvlek
Efter en bra första halvlek blev väl andra halvlek så där. Grebbestad hade fortsatt mycket boll men passningstempot och löpandet sjönk vilket gjorde att gjorde att det blev det naturligt svårare att tränga igenom Munkedals tappert kämpande försvar.

Efter 59 minuter kom dock ett jätteläge för Grebbestad. Sebastian Stenqvist fick en bra boll på vänsterkanten och serverade Andrew Palumbo ett jätteläge men Magnus Adamsson räddning var suverän! Magnus Adamsson var Munkedals klart bäste spelare med många fina räddningar!

Två minuter senare räddade Magnus Adamsson fint igen då Andrew Palumbo hittade in bra till Sebastian Jaconelli som sköt.

Anders Tjernberg hade som väntat en lugn afton och efter 68 minuter fick han göra sitt andra ingripande. Oskar Cooper Cederbjer skulle förmodligen slå ett inlägg men det blev mer som ett skott mot första stolpen men Anders Tjernberg kunde rädda enkelt även där.

Efter 81 minuter kom Viktor Adebahr bra på vänsterkanten och spelade in till Emil Holm-Dahlqvist som dock fick bollen något bakom sig. Men han lyckades vända runt och skjuta men bollen smet ändå klart utanför.

Sedan hände det inte så mycket mer utan matchen slutade med 3-0.

GIF-Munkedals IF 3-0 Munkedals IF 20 bilder Grebbestad-Munkedal

20 bilder Grebbestad-Munkedal

Nu finns det 20 bilder i galleriet. Gå via menyrad och Galleri eller följ länk nedan:

Beklagar bildkvalitén men som alltid svårt att fota på kvällsmatcher.

Se bilder från Grebbestad-Munkedal från Grebbestads hemsida

GIF-Munkedals IF 3-0 Munkedals IF Seger 3-0 mot Munkedal

Arvid och alla andra - Siljevi gäller idag, välkomna !!!

Div II Norra Götaland
2021-10-02 14:00

IK GAUTHIOD
2-4

Sparvallen konstgräs, Tanumshede
Div II Norra Götaland
Idag 14:00
IF KARLSTAD FOTBOLLUTVECKLING (CUBK) (h)
Siljevi, Grebbestad

Till liverapporteringen


 
F04-06
Grohed/Ljungskile (h) 3 - 4
Igår 18:30
Sparvallen