Grebbestads IF 0 - 0 Karlslunds IF FK
         
 
     
   
         
       
31. William Andersson
Ut: 12. Andrew Palumbo
In: 19. David Olsson
Ut: 10. Christoffer Söderlund
In: 14. Amel Licina
Ut: 11. Jesper Mattsson
In: 20. Saban Ertürk


Grebbestad-Karlslu...

Grebbestad-Karlslu...

Grebbestad-Karlslu...

Grebbestad-Karlslu...
29 bilder till i galleriet
Mållöst mot Karlslund

Grebbestad och Karlslund spelade 0-0 i en match med ganska få riktigt bra chanser. Men av dessa hade Grebbestad två i stolpen och Karlslund ett fint skott i 90:e minuten.

Första halvlek
Första halvlek gick spelmässigt till Grebbestad som det bättre laget. I alla fall fram till ungefär minut 35. Då blev det mer Karlslund sista 10 minuterna.

Matchens första målchans blev gästernas när Abdi Sabriye tog sig in lite för enkelt från sin vänsterkant. Men vinkeln var snäv och Mattias Jansson bra med med en fotparad och han kunde sedan även lägga beslag på andrabollen.

I den elfte minuten var Grebbestad så ytterst nära ett ledningsmål. En bra omställning mellan Mark Kwarteng och Bilal Moussa och sedan inspel till Jesper Matsson vars skarvning prickade stolpen och sedan ut.

I den 14:e minuten fick Karlslund en hörna där Max Nordin fick stå allt för fri och nicka men nicken smet ändå över klart.

Fem minuter senare var i stället Grebbestad nära ledningsmål efter en hörna. Victor Edvardssons hörna möttes fint av Lucas Fonteboa men nicken smet precis utanför.

Minuten senare, i den 20:e minuten, var Karlslund nära. Man vann en andraboll och Jens Grønneberg Johansen lyfte in bollen fint till Carl Ekstrand Hamrén vars nick smet tätt över ribban.

Efter 35 minuter kom Grebbestad i ett bra anfall med flera fina passningar och tillslut ett skott strax utanför 16-metaren av Philip Hällgren men bollen smet strax utanför.

Sedan blev det som tidigare nämnt mer Karlslund och det bestådde av diverse frisparkar och hörnor som lyftes in och inte på något vis oroade.

Men ett bra läge fick man ände och då var det åter Jens Grønneberg Johansen som var framspelare, nu till Basil Kaluya vars skott räddades av Mattias Jansson.

Andra halvlek
Den andra halvleken gick spelmässigt till Karlslund som tog över och ett Grebbestad som mestadels fick försvara sig.

En första chans kom efter 49 minuter då Ebrima Jaiteh tog sig in från kanten och sköt men skottet smet över.

Strax efter blev det väldigt öppet på Grebbestads vänsterkant och Basil Kaluya fick en bra chans där Mattias Jansson kan rädda. Returen farligt ut till Ebrima Jaiteh som letade läge att skjuta men Grebbestad lyckades reda ut det hela.

Strax efter blev det återigen öppet på Grebbestads vänsterkant där Lukas Julher tog sig allt för lä-tt igenom till ett skottläge men skottet blev svagt och klart utanför.

Efter 62 minuter kom Karlslund igen och nu med bollen fram till Basil Kaluya som fick iväg ett snabbt skott men rakt på Mattias Jansson som klarade.

Efter 18 minuter hade Grebbestad en hörna som Karlslund fick bort men Oscar Landgren kunde lyfta in en andraboll till Jesper Mattsson som blev överraskande fri men bollen kom mer eller mindre rakt ner från luften mot han och nicken var svår och gick klart utanför. Kanske han kunde provat med fötterna?

David Olsson kom in efter 66 minuter och redan minuten senare fick han bollen och sköt, via ett försvarsben och en farlig skruv så prickade bollen stolpen och det kan även ha varit via målvakten Rasmus Forsells fingertoppar. Rasmus som kanske två gånger räddats av att han drar in sina stolpar i målet. Gjorde det i vår bortamatch och även i denna match, åtminstone i första halvlek.

Eter 84 minuter lyfte Grebbestad in en frispark och på en andraboll fick William Andersson ett ypperligt läge men dålig träff och bollen fångades lätt upp av Rasmus Forsell.

Efter 89 minuter och 56 sekunder kunde Karlslund fått till ett segermål då Basil Kaluya fick iväg ett härligt skott men Mattias Jansson stod för en fantomräddning till hörna.


Efter matchen fick jag ett ord med Mattias Svensson:

Mattias, 0-0 hemma mot Karlslund i en jämn och spännande match. Dina intryck som helhet? Grebbestad bäste första 45 minuterna och Karlslund de sista 45 minuterna

– Ja men så är väl min känsla med. Jag tycker vi gör en bra första halvlek. Men vi tröttnar i den andra halvleken och orkar helt enkelt inte samtidigt som dom höjde sig ett snäpp. Sett över 90 minuter är det ändå rättvist med 0-0.

Chansmässigt då. Vi var det bättre laget spelmässigt men inte så många riktigt bra chanser förutom den i stolpen.
– Det var några bra lägen men inte speciellt många bra lägen för något av lagen. En typisk 0-0 match.

Andra halvlek, Karlslund bättre men inte heller dom skapar jättemånga bra lägen. Vi en i stolpen igen och dom ett riktigt bra skott på slutet
– Ja, dom bättre än oss i andra men inte en uppsjö med chanser. Men som sagt oavgjort rättvist.

Någon spelare du vill lyfta fram idag?
– Jag tyckte Lucas Fonteboa var riktigt bra idag, klass matchen igenom!

GIF-Karlslunds IF FK 0-0 Karlslunds IF FK Bilder Grebbestad-Karlslund

Bilder Grebbestad-Karlslund

Nu finns det 33 bilder i Galleriet!

Gå via menyrad och Galleri eller via länk nedan:

Se bilder från Grebbestad-Karlslund

GIF-Karlslunds IF FK 0-0 Karlslunds IF FK Mållöst mot Karlslund

Grattis Hugo, jättekul att få se dig på alagsträningarna ❤️⚽️🖤

Kval till division II
2022-10-29 15:00

ADAS UNITED IF
3-1

Sparvallen konstgräs, Tanumshede
Träningsmatch
Imorgon 19:30
IFK UDDEVALLA (b)
Kamratgården, Uddevalla


 
Inga matcher för de andra lagen den närmaste veckan finns inlagda.