Grebbestads IF 1 - 3 Torslanda IK
         
 
         
 
         
     
0-1
Ut: 66. Oscar Landgren
In: 7. Victor Jägerbrand
0-2
0-3
Ut: 20. Sebastian Carhed
In: 9. Amel Licina
1-311. Jesper Mattsson
Assist: 19. Anton Henriksson
Ut: 8. Victor Edvardsson
In: 13. Bleror Demiqi


Grebbestad-Torslan...

Grebbestad-Torslan...

Grebbestad-Torslan...

Grebbestad-Torslan...
32 bilder till i galleriet
Grebbestad föll mot Torslanda

Torslanda är med segern 3-1 mot Grebbestad nya serieledare. 1-0 i paus så kom två misstag och pang 3-0 för Torslanda. Då hjälpte det inte att Jesper Mattssons reducering var snygg

Första halvlek
Torslanda ägde mycket boll i första halvlek där Grebbestad backade hem och stängde ytor. Så trots stort bollövertag tror jag nästa Grebbestad egentligen hade mer framåt även om det inte var jättefarliga chanser.

Första chansen för Torslanda kom efter ca fem minuter när Anders Tjernberg inte riktigt fick bort bollen och Torslanda gick på avslut direkt när Anders var långt ute. Men avslutet klart över.

Två minuter senare vände Victor Edvardsson fint på spelet med krossboll på Sebastian Carhed som provade en skott långt utifrån men även hans avslut klart över.

Efter 19 minuter kunde Grebbestad fått en gratischans. Man lyfte in ett långt inlägg som Oskar Blank gick ut på och attackerad så tappade han bollen men lyckligtvis för Torslanda ner till fötterna på egna spelare i stället för till Anton Henriksson som var närmast av Grebbestadsspelarna.

Strax efter krossade Mark Kwarteng bra till Sebastian Carhed som spelade in till Anton Henrikssons som släppte vidare till Jesper Mattsson som kom till skott men via ett försvarsben så damp bollen fint ner i händerna till Oskar Blank.

Så plötsligt från ingenstans kom plötsligt 0-1. Torslanda spelade på djupet där Grebbestad inte alls var med på djupledslöpande Gustav Forssell som blev fri och distinkt sköt bollen i mål.

Det var det lilla som hände under första 45 minuterna där Torslanda höll boll mycket men var ganska stillastående och Grebbestad försvarade sig tämligen enkelt med undantag och djupledsbollen som gav 0-1.

Andra halvlek
Andra halvlek öppnades jämt men så kom dubbelslarv från Grebbestad. Först efter 58 minuter då Owen Parker-Price bröt en passning rakt in centralt, avancerade fram och sköt via en Grebbestadsspelare till 0-2.

Klockan han sedan inte ticka fram mer än till 60:e minuten då Torslanda spelade på djupet. Patrik Adamczyk försökte nicka hem mot Anders Tjernberg i Grebbestadsmålet men nicken blev kort och Gustav Forssell han emellan och rullade in 0-3.

Nej, det håller inte med dessa misstag mot så bra lag som Torslanda…

Torslanda fick nu en bra period och Owen Parker-Price fick inom en minut två chanser. Anders Tjernberg räddade bra den första och skottet på andra försöket gick utanför.

Grebbestad skapade väl inte mycket i den andra halvleken men efter 67 minuter kom Philip Hällgren på en bra överlapp och inlägget nådde Anton Henriksson som dock inte fick någon kraft i nicken som gick rakt i famnen på Oskar Blank.

Två minuter senare lyfte Elliott Bäcklund in mot Hannes Davidsson som med en klck nästan lyckades få till en lobbstyrning in i mål men han fick se bollen hamna uppe på målet.

Efter 76 minuter kunde Grebbestad reducera. En hörna nickades undan men Grebbestad kunde vinna tillbaka boll när Patrik Adamczyk nickade in bollen mot mål igen. Anton Henriksson nickade sedan mot Jesper Mattsson som med en cykelspark snyggt lyckades sätta 1-3.

Grebbestad hade väl egentligen bara en chans för att göra match av det hela och även det var efter en hörna som nickades undan och andrabollen hamnade hos Viktor Adebahr som inte klara hålla nere skottet som smet metern över.

Efter detta hände inte så mycket mer och 3 poäng till Torslanda som tog över serieledningen då tidigare ledande Karlstad tappade poäng i helgen. Torslanda serieledare på målskillnad med fyra matcher kvar att spela.

Efter matchen sa Grebbestads tränare Christan Mattsson så här:

Christian, förlust hemma mot Torslanda med 1-3. Inte så mycket att säga om resultatet då vi förlorar mot seriens bästa lag i mina ögon. Vad tycker du?
–Nja, där håller jag inte med dig. Vi skapar väl inte så många lägen men det vi skapar deras mål egentligen. Individuella misstag så vi bjuder på tre mål. Så det är det som är surt idag. Vi gör annars en bra kämpainsats och låter dom inte få ytorna som dom söker. Dom fick stå och trilla boll i backlinjen men där gör dom inga mål. Men tyvärr då så slarvade vi och blev straffade på vid deras mål.

Underläge 0-1 i paus på ett friläge men annars var det väl inte mycket till målchanser första 45 minuterna. Andra halvlek lite mer chanser. Torslanda med mycket boll men det händer väl inte så mycket?
–Absolut. Det är ju dom själva som drar ner på tempot och dom hade 3-4 touch varje gång så dom fick ingen fart i passningsspelet så det var ju bara att ligga rätt som vi gjorde det men vi straffades när vi tappade boll i dumma situationer.


Ja, det var två snabba mål där som punkterade matchen med slarv på båda
–Precis, nej så det var lite surt

Men vi fick i alla fall in en snygg reducering?
–Ja, en fin individuell prestation av Jesper Mattsson. En kandidat till årets mål i serien? Jag har visserligen inte sett alla men absolut måste det vara ett av dom vackraste

GIF-Torslanda IK 1-3 Torslanda IK Bilder Grebbestad-Torslanda

Bilder Grebbestad-Torslanda

Nu finns det 36 bilder i Galleriet.

Gå via menyrad och Galleri, eller via länk nedan:

Se bilder från Grebbestad-Torslanda

GIF-Torslanda IK 1-3 Torslanda IK Grebbestad föll mot Torslanda

Så fantastiskt kul med en ren GIF-tränarlösning 2024. Önskar er all lycka till med detta uppdrag. ♥️⚽🖤

Div II Norra Götaland
2023-10-21 14:00

IFK SKÖVDE FK
1-3

Södermalms IP, Skövde
Träningsmatch
2024-02-10 14:00
FREDRIKSTAD FK LAG 2, NORGE (h)
Sparvallen konstgräs, Tanumshede


 
Inga matcher för de andra lagen den närmaste veckan finns inlagda.