Säffle SK 2 - 2 Grebbestads IF
         
 
       
     
         
   
Ut: 16. Yusuf Nuur
In: 10. Adeek Galleyr
Ut: 20. Sebastian Carhed
In: 18. Filip Danielsson
1-010. Adeek Galleyr
Assist: 8. Victor Edvardsson
1-1
Ut: 7. Victor Jägerbrand
In: 16. Yusuf Nuur
Ut: 9. Amel Licina
In: 31. Dirhat Ahmed
Ut: 14. Joakim Berggren
In: 13. Bleror Demiqi
17. Mark Kwarteng
2-113. Bleror Demiqi
Assist: 8. Victor Edvardsson
Ut: 18. Filip Danielsson
In: 20. Sebastian Carhed
2-2


Säffle-Grebbestad 2-2

Säffle-Grebbestad 2-2

Säffle-Grebbestad 2-2

Säffle-Grebbestad 2-2
25 bilder till i galleriet
Oavgjort 2-2 mot Säffle

Säffle var det bättre laget under första 45 minuterna, men Grebbestad bättre i andra halvlek. Detta gav 2-2 (0-0) där Grebbestads mål gjordes av Adeek Galleyr och provspelande Bleror Demiqi.

Första halvlek
Första 45 minuterna till Säffle som dessutom hade medvind. Grebbestad alldeles för hafsiga i passningsspelet och man slog många farliga felpassningar som dock Säffle inte lyckades förvalta. Sedan vägde vi även lätt i det fysiska spelet på mittfältet mot Säffles klart större spelare.

Första målchansen kom efter sex minuter då Säffles Ferdinand Fon Fru vann med sig bollen i kamp med Mark Kwarteng men fick bollen lite för långt ifrån sig och Mattias Jansson kom ut bra och kunde vinna bollen.

Tre minuter senare hade Grebbestad sin första chans. Det var en frispark i bra läge, som Amel Licina sköt men skottet smet ett par meter utanför.

Efter tolv minuter revs Säffles Jakob Hedborg ned med klar frispark som följd men då bollen gick fint fram till Fredrik Larsson lät domaren spelet fortsätta. Fredrik Larsson gick på skott men bollen smet precis utanför Mattias Janssons vänstra stolpe.

Efter 21 minuter körde Säffle en hörnvariant och bollen lyftes in mot Oskar Höök som kom fint och nickade men strax över.

Grebbestad skapade inte mycket framåt under första halvlek men efter 35 minuter slog man en djupledsboll på Joakim Berggren som kunde vinna bollen och komma till skott men mittförsvaret var tätt samlat och blockerade Joakims skott.

Efter 40 minuter fick Patrik Adamczyk fram bollen mot Sebastian Carhed som sköt men bollen smet utanför.

Direkt efter kom Säffle i snabb spelvändning och hittade fint fram till Fredrik Larsson som blev fri och sköt, men Mattias Jansson var snabbt ute och räddade. Sedan blev även Fredrik avvinkad för offside så det hade inte blivit mål oavsett.

I 42:a minuten slarvade Grebbestad vilket gav Säffle läge för Ferdinand Fon Fru som dock inte prickade målet.

Fint Säfflespel i 45:e minuten med uppspel, snygg skarvning fram till Adam Jansson som kom i bra skottläge men sköt utanför.

Andra halvlek
I den andra halvleken hade Grebbestad medvind och man var nu det bättre laget och våra ”mindre” mittfältare tog för sig på annat sätt med bättre rörlighet så man kunde undvika närkampsspelet.

Efter 53 minuter tappade Grebbestad boll och Säffle hittade fram till Jakob Hedborg som först skottfintade och sedan gick på skott, men då hade Grebbestad hunnit fram och kunde täcka skottet.

Efter 56 minuter avancerade Patrik Adamczyk fram med bollen och fick fram den mot Sebastian Carhed som vann med sig bollen via ett motlägg och tog sig till skott men skottet gick utanför.

Efter 67 minuter var det mycket nära ledningsmål för Grebbestad. Victor Edvardsson hittade Amel Licina med en långpassning. Amel tog ner och sköt ett härligt skott men räddningen från Benjamin Rehnlund var briljant. Räddning till hörna.

Hörnan i 68:e minuten spelades kort mellan Victor Edvardsson och Adeek Galleyr och då Säffle kom ut med endast en spelare gav det läge för Victor att hitta Adeek lite på djupet och när alla trodde på inspel sköt Adeek mot första stolpen och bollen smet in mellan stolpen och en överrumplad Benjamin Rehnlund, 0-1 i matchen och Grebbestad i ledning.

Men ledningen varade bara i en minut. En jättemiss i Grebbestads försvar frispelade Gustav Weingartshofer som tackade och tog emot och satte 1-1. Snacka om snabb replik!

Grebbestad hade ett par fina djupledsbollar på inhoppande Dirhat Ahmed. Den ena bröt Benjamin Rehnlund bra medan den andra blev precis för lång. Kunde blivit fint volleyläge från nära håll.

Efter 77 minuter fick Grebbestad en frispark i hyfsat läge men Mark Kwartengs skott gick rakt i famnen på Benjamin Rehnlund.

Efter 80 minuter fick Grebbestad en frispark på mittplan. Victor Edvardsson lyften högt och långt mot mål. Benjamin Rehnlund ut för att fånga bollen efter en studs men bollen studsade över honom och in mot mål där Bleror Demiqi enkelt kunde skicka in bollen i tomt mål. 1-2 i matchen och 1-1 i missar som leder till mål.

I detta läge kändes det lugnt och stabilt för Grebbestad, men Säffle gjorde vad man kunde för att forcera och efter 85 minuter hittade man fram till 2-2. En frispark lyftes in och Ferdinand Fon Fru kunde stöta in kvitteringen.

Säffle SK-GIF 2-2 Säffle SK

Så fantastiskt kul med en ren GIF-tränarlösning 2024. Önskar er all lycka till med detta uppdrag. ♥️⚽🖤

Div II Norra Götaland
2023-10-21 14:00

IFK SKÖVDE FK
1-3

Södermalms IP, Skövde
Träningsmatch
2024-02-10 14:00
FREDRIKSTAD FK LAG 2, NORGE (h)
Sparvallen konstgräs, Tanumshede


 
Inga matcher för de andra lagen den närmaste veckan finns inlagda.