Förlust igen

Det blev andra raka förlusten för säsongen - och fortfarande inte ett enda mål framåt. 0-4 borta mot IK Kongahälla ingav heller inga större förhoppningar. Eller finns det kanske en ljusning, eller vad är det med Samanthe?

Bilden: Höll Samanthe på fel lag, eller vet han något vi andra inte vet?

Redan timmarna innan matchstart gick nog luften ur många, när det meddelades att den rutinerade åldersmannen Mikael Mattsson inte kunde medverka på grund av sjukdom. Men i Mickes frånvaro fick vi kanske se en ny stjärna tändas.

För centralt i backlinjen klev nu (så gott som) 18 årige mittbacken Daniel Landén (lilla bilden) in och gjorde mycket bra ifrån sig. Kanske den enda godkända i Grebbestads lag på Kongevi denna kväll. Godkänt får nog även målvakten, Thomas Hansson.

Annars präglades giffarnas insatts mest av lite för lite tändning och bristande inställning.

Annat var det i motståndarlaget, som trots ganska komfortabel seger drog på sig ett flertal varningar:
- Det visar vilken inställning de har, sa Grebbestads lagledare Bengt Mattsson.

Hur var det med den där ljusningen nu då? Jo, så här: Alla som har något med Grebbestad att göra vet att vi kan så mycket bättre och att det är dags att knyta näven i byxfickan och jobba vidare!

Kom igen nu GIF. Vi kan bättre!

IK Kongahälla-GIF 4-0 Daniel Landén

Idag blev det dessvärre 2 resultat som går mot GIF.
Karlstad slog Yxhult och Skövde slog Vänersborg. 😢

2021-09-11 14:00