28/5 1922

28/5 2022

Henrik Palmersjö – Grebbestads tredje nyförvärv

Henrik Palmersjö har tränat med Grebbestad under en kort tid för att känna på det. Nu har Henrik, som i fjol spelade för Oddevold, bestämt sig. Det blir spel i Grebbestad under 2014.

Ja ha Peter Svensson, Henrik Palmersjö har varit med och tränat med Grebbestad under en period och du har nu nyheter att berätta om honom?
– Ja, vi är överrens med Henrik idag om att han kommer att spela för oss under 2014. Han bestämde sig idag och vi riktigt riktigt glada för detta. Han är en kille vi känner passar perfekt in både spelet vi har och truppen vi har. Så det känns kanonbra och det känns bra att avsluta veckan med ett så glädjande besked. Vi är jätteglada för att Henrik väljer att spela för oss då det är en bra kille och en bra spelare.

Han kommer med värdefull rutin med från spel högre upp i divisionerna?
– Ja, absolut och det är väl något vi sett på med. Vi har väl bara ett par killar som provat på spel på denna nivån tidigare och ju fler som gjort det desto bättre är det ju.

Hur ser det ut annars då, kan det bli fler nyförvärv eller är det färdigvärvat?
– Det kan ju alltid komma fler. Nytt för oss i år är ju att det är färdigvärvat 31 mars, sedan stänger fönstret. Dyker det upp något så är vi inte främmande för det men vi jagar inte aktivt fler själva utan det blir om det så att säja dyker upp något, då kanske vi agerar men vi är väldigt nöjda med truppen i dagsläget.

Är det redan nu klart med Oddevold?
– Henrik har ju varit under kontrakt men är idag en fri spelare så att säga och skall enligt de uppgifter jag har ska det inte kosta något. Men vi har enligt ök med Henrik lagt in en klausul att han kan gå tillbaka till Oddevold under säsong om han känner att det inte fungerar eller att dom skulle vilja ha honom. Vi har en väldigt bra relation med Oddevold och kör med öppna kort där.

När blir Henrik spelklar?
- Papper är ännu inte påskrivna men det blir dom snart så om någon dryg vecka skall han vara spelklar för tävlingsmatcher. Han kan ju redan nu vara med i träningsmatcher men är inte aktuell för morgondagens match mot norska Kråkeröy.

Sebastian Jacconelli, status där?
– Han har bestämt sig för IFK Uddevalla så där blir det ingen fortsättning.

Henrik Palmersjö #22 Henrik Palmersjö – Nu har han signerat pappren!

David är tillit MFF och tror själv på en plats under året😀 Det vore ju fantastiskt med en GIFFARE i Sveriges bästa lag💪

2021-11-28 13:00

YXHULTS IK