Seriesegern klar för andralaget

Hat-trick av Olle gav 3-0 på Siljevi

IFK Lane hade inget att sätta emot när dom kom till Siljevi. Dom parkerade bussen framför sitt straffområde och hade inga som helst planer på anfallsspel. Bollinnehavet var nog ca 90 % mot 10.
Vi hade också svårt att skapa särskilt många öppna chanser mot det täta försvaret så man får väl ändå ge lite cred till dom.
Vi fick en hel del hörnor under första halvtimmen men riktigt farligt blev det inte. Olle Kristoffersson hade ett tungt skott men en bra bit utanför.
Viktor Klemming fick ett fint inlägg men försökte på volley istället för att sätta pannan till, och missade.
Det dröjde till 40:onde minuten innan vi kunde spräcka nollan.
Joshua Öster tog sej fram fint på vänsterkanten och hittade in till Olle som kunde trycka dit 1-0.
Martin Hansson hade inte mer än ett par bakåtpassningar att ta hand om på hela första halvlek.
Tre minuter efter pausen kom 2-0. Joshua slog en hörna från höger som hamnade hos Olle som kunde sätta sitt andra.
Efter detta blev vi lite passiva en stund och lät Lane låna bollen, dock utan att dom oroade oss.
Efter 72 min hittade Markus Broberg fram med en fin djupledsboll till Olle som tog sej fram och satte 3-0.
Vi ville gärna göra ett mål till i slutet av matchen för att komma upp i 100 totalt i serien men det lyckades inte.
I slutminuten hade istället Lane en jättechans att gör ett tröstmål men Martin och försvaret kunde reda ut det.
Jag vill tacka och gratulera alla, ca 40, spelare som varit med under säsongen. Den här seriesegern är ni väl värda.

Grattis Hugo, jättekul att få se dig på alagsträningarna ❤️⚽️🖤

Kval till division II