Intervju med Mikael Larsson

Så var det dags för en pratstund med nya assisterande tränaren Mikael "Bullarn" Larsson. Det handlar bland annat om orsak till att Oddevold åkte ur allsvenskan, inbjudning till födelsedag och inga planerade resmål.

Hej Mikael, hur är läget?
– Jo tack, det är bra

Jag får väl börja med ett Gratis i efterskott, då du fyllde år går
– Ja, det var väl så.

Jag vet inte om jag missat något men jag var inte bjuden på kalas eller?
– Nej, jag brukar inte ha det så du har nog egentligen inte missat något.

Du är nybliven i tränarteamet. Ur känns det så här långt?
– Det känns positivt.

I fjol vid den här tiden kämpade du i stället som spelare och en möjlig comeback. Hur tycker du själv att det gick under tiden du var med?
– Det kändes väl rätt bra tryckte jag. Men det tar mycket tid och jag tyckte inte att jag hade det.

Själv får jag erkänna att det jag såg på träningarna såg mycket intressant. Men tillslut kom ändå beskedet att du avbröt comebackförsöket. Berätta varför
– Det var som jag nyss sa, det var tiden det hängde på. Nu passar det bättre som assisterande tränare då jag och Mikael Mattsson delar på detta.

Om vi ser tillbaka i tiden på din egen karriär, vilka lag spelade du för, i ordning från moderklubb
– Bullaren, Rabbalshede, Oddevold, Häcken, Mellerud och Strömstad.

Höjdpunkten? Var det spel i allsvenskan?
– Nja, det var nog när vi vann div 1 med Oddevold.

Du spelade i allsvenskan tillsammans med Mattias Pettersson-Pohl?
– Ja, det stämmer

Minns jag rätt att ni ledde serien efter två omgångar?
– Ja det gjorde vi nog ja, det stämmer nog.

Tyvärr slutade det med att ni åkte ur. Var det ditt fel? Att du gjorde för lite mål, eller var det Mattias Pettersson-Pohls fel att ni släppte in för många mål som gjorde att ni åkte ur?
– Det är ju en oslagbar kombination, hahaha, det går inte att frångå något där, hahaha, det var en klockren analys, hahaha.

Ni är ett väl sammansvetsat gäng i truppen eller ledarstaben, vem känner du hade varit en bra person att ha med sig på en ödé ö och varför?
– Jag hade klarat mig själv bra. Men måste jag ha med mig någon...Ulrik Karnström är en rätt rolig kille at ha med så det får bli honom.

Om vi vänder på frågan, vem hade varit oduglig att ha med på en ödé ö?
– Anders Stenström säger ju alla, så det får jag säga med, hahaha. (Alla? Bara Olle som fått frågan tidigare och han valde tillslut Granit Berisha).

Framtida favoritresmål?
– Jag reser väldigt sälla så jag har inga framtida planer på detta just nu.

Så där, nu skall du ta hand dom andra grabbarna i truppen och träna. Tack för pratstunden.

Se mer om spelaren Mikael ”Bullarn” Larsson:

Mikael Larsson

Nu satsar vi mot höstsäsongens 20 matcher ⚽️💪 Forza GIF