Träningsläger nästa...

Direkt efter hemkomsten från match mot Gunnilse bar det iväg till Rygge, Norge, för avresa till Spanien och träningsläger

24 man är det som åker på träningslägret inklusive ledare. 23 av dessa ser ni på bilden ovan.

Saknas på bild gör Mathias Hegeland som sent bestämde sig för Grebbestad vilket gjorde att det var fullt på flyget. Detta innebär att Mathias får flyga själv från Landvetter.

Träningslägret kommer att innefatta bland annat sex st träningspass innan hemresan på torsdag. Dessutom blir det väl lite tid för lite nöje och inkilning av den nya spelarna i lagt.

Inkilningen startade bla direkt efter matchen för Mathias Hegelands del som fick en alldeles egen klädsel att ha på sig under flygresan. Denna vackra klädsel kan ni se på bilder om ni klickar på länken här:
Se bilder från avresanGrebbestad till läger med bla Mathias Hegeland

Nu satsar vi mot höstsäsongens 20 matcher ⚽️💪 Forza GIF