Storseger för andralaget i premiären - update

Andralaget fick en härlig start på serien och Olle Kristoffersson var glödhet i matchen.
4 mål fick vi nämligen se av Olle Kristoffersson mot Strömstad när Grebbestad vann med hela 6-1

Nu uppdaterad med killarna som var med

Andralaget tog en solklar seger mot IFK Strömstad i div 5. Segersiffrorna blev 6-1 i en match som inte var spännande särskilt länge.

Det var full fart framåt från första minuten och efter 11 minuter hade vi gjort tre mål. Ett blev visserligen bortdömt för offside.

Mattias Svensson gjorde första målet efter 6 min.

I tionde minuten satte Olle Kristoffersson 2-0. Det var hans första av fyra raka mål i matchen.

Tuff start för Strömstad som dessutom tvingades till två tidiga byten pga skador.

Vi slappnade av lite efter urladdningen i början och resten av halvleken var lite hafsig. 2-0 stod sej till pausen.

I andra halvlek rivstartade vi igen, Olle Kristoffersson satte 3-0 redan efter en minut.

Vi spelade bättre och mer organiserat än före pausen. IFK stack ändå upp emellanåt och hade några chanser.

Martin Pettersson i vårt mål fick göra en kvalificerad räddning.

Men det var Olle Kristofferssons match det här och han sprang sej fri och rullade behärskat in både 4-0 och 5-0.

Daniel Söderlund fick sätta sexan i öppet mål efter en bjudning av Stömstads försvar.

I slutsekunden gjorde sen IFK ett tröstmål, 6-1

En riktigt bra seriepremiär av hela laget.

Laget:
Martin Pettersson
Daniel Burman Pettersson
Eric Johansson
Aleksander Törnqvist
Mathias Hegeland
Granit Berisha
Viktor Edvardsson
Anders Stenström
Jakob Skoglund Olsson
Mattias Svensson
Olle Kristoffersson