Ny förlust på Orust för andralaget

Henån vann med 4-3

Årets tredje bortamatch gick precis som dom båda första på Orust. Och precis som dom båda tidigare fick vi åka hem utan poäng.
Vi gjorde dock en tapper insats mot serieledarna Henån trots lite tunt lag. Vi hade hela 9 spelare från 18 år och neråt och då vägde vi lite lätt mot så starkt motstånd.
Vi fick en drömstart på matchen när Olle Kristoffersson gjorde 1-0 redan i första minuten. Fint förarbete av Daniel Burman Petersson och Mikael Albrektsson.
Det dröjde tyvärr inte mer än tre minuter förrän Henån kvitterade.
Efter 17 minuter snodde Daniel Söderlund bollen påpassligt och var på väg igenom när han revs ner. Domaren valde det gula kortet men frågan är om det inte skulle vart rött där. Då hade det kanske blivit ett annat slut resultat. Frisparken sköt Olle ganska bra men strax över.
I den 21a minuten tar istället hemmalaget ledningen på straff sedan Christian Mattsson rivit ner sin motståndare.
3-1 kom i minut 27 och det stod sej till pausen.
Andra halvlek höll på att börja precis som första men Olles friläge räddades av målvakten.
Mitt i halvleken så gör Henån 4-1 och det kändes rätt kört.
Vi krigar ändå på bra och viker inte ner oss, och när Anders Stenström snyggt lyfter in reduceringen till 2-4
får vi lite hopp igen. I ärlighetens namn är vi väl inte riktigt nära utan det är väl så att Henån har ett par lägen där Martin Pettersson i vårt mål räddar oss.
I matchens sista minut får vi straff sedan hemmamålvakten helt onödigt knuffade omkull Anders efter att han redan greppat bollen. Olle sätter straffen säkert men det blir det sista som händer.
Som sagt så gör vi en riktigt bra insats och hade vi haft någon mer spelare från A-truppen så...
Våra ungdomar skötte sej bra och fick beröm av Henåns ledare.
Olle fick pris som vår bäste spelare.

Så här startade vi
Martin Pettersson