Härlig vändning av andrtalaget

0-3 Blev 5-3 mot IFK Lane

Det blev en lite märklig match hemma mot Lane. Vi hade ett stort bollinnehav matchen igenom men hade väldigt svårt att skapa några vassa chanser i första halvlek. Istället var det gästerna som spelade ett tajt försvarsspel och utnyttjade sina lägen bra. Vi var lite naiva och tappade boll flera gånger när vi tryckte på med mycket folk framåt.Samtidigt hade vi svårt att få upp tempot utan anföll hela tiden mot ett väl samlat försvar. Det kändes märkligt att vi låg under med 0-3 i paus men samtidigt kände vi att vi mycket väl skulle kunna hämta ikapp det.
Vi gjorde lite omdisponeringar i laget och bytte in Mikael Albrektsson på topp och flyttade ut Granit Berisha som högerback med offensiva order. Detta gav resultat 10minuter in på andra halvlek när Abbe nickade fram bollen till Granit som reducerade till 1-3.
Lane fick en man utvisad efter 63 minuter och vi spelade i stort sett på deras planhalva resten av matchen.
I 65.e minuten serverade Granit bollen perfekt från högerkanten in till Abbe som satte 2-3.
I 77.e minuten slår nyss inkomne Oskar Lindberg en härlig boll i djupled till Anders Stenström som kunde slå in kvitteringen.
Stenis gjorde även 4-3 målet några minuter senare mot sina gamla klubbkompisar.Det var ett mål som symboliserade vår andra halvlek rätt väl. Viktor Edvardsson krigade till sej bollen och slog in den framför mål där Stenis fläkte sej fram och får bollen i mål.
I matchens sista minut sätter Granit spiken i kistan efter att ha snurrat med Lanes duktige målvakt.
En strålande insats av killarna som visar mycket bra moral.

Nu satsar vi mot höstsäsongens 20 matcher ⚽️💪 Forza GIF

2021-07-24 12:00