5-1 seger för andralaget mot Valla

Men det var ingen lätt seger.

För andra matchen på raken så är vi mållösa efter första halvlek men sätter 5 i andra.
5-1 låter ju som en solklar seger men det satt rätt långt inne i bortamatchen mot IFK Valla.
Faktum är att det var Valla som skapade dom flesta farligheterna under matchens första timma.
Spelmässigt var det rätt jämt men vi vi hade svårt att få till några riktigt vassa chanser.
Hemmalagets omställningar var däremot riktigt bra med snabba forwards.
Eric Ohlsson fick göra en hel del räddningar och var riktigt bra.
I den 56e minuten är det vi som ställer om bra, i en period där Valla trycker på bra. Mikael Albrektsson hittar fram till Anders Stenström som placerar in bollen vid bortre stolpen och vi leder 1-0.
Hemmalaget fortsätter att trycka på och vi spelar inte bra men vi kontrar och Viktor Edvardsson hittar Stenström med en fin boll i djupled. Stenis blir helt ren och rundar målvakten och sätter 2-0.
Detta var precis mitt i andra halvlek och sen orkade inte hemmalaget resa sej.
I matchens slutminuter hände det en hel del.
Minut 78 3-0 av Felix Kristoffersson assisterad av Stenström
Minut 84 4-0 Felix igen assist Viktor
Minut 86 reducering1-4
Minut 90 5-1 Stenström nickar in en retur efter att Jakob Olsson skjutit i ribban.
16-årige Viktor Edvardsson fick pris som bäste spelare och var riktigt bra. även Anders Stenström, med tre mål och en assist, måste få extra plus och Eric i målet som håller oss kvar i matchen när det står och väger.

Laget såg ut så här.

Eric Ohlsson
Olliver Uttgren Anders Tjernberg Marcus Broberg Daniel Burman Pettersson (Simon Westlund)

Viktor Edvardsson Jakob Olsson Felix Kristoffersson Daniel Söderlund (Ali shah Soltani)