Bra match av andralaget trots 1-5 mot Stångenäs

Förra veckan var det vi som åkte hem med en nästan genant femetta mot Valla.
Efter den här matchen borde SAIS-arna känna likadant. Det var inte siffror som speglade matchbilden på något sätt.

Det var serieledarna Stångenäs,med full poäng hittills, som kom på besök till Siljevi och tyvärr kunde vi inte ställa upp med lika starkt lag som vi önskat. Med bara en man med från senaste A-lagsmatchen trodde jag vi skulle bli rejält utspelade,men oj så fel jag hade.
Det var vi ,med 8 juniorer i startelvan som tog kommandot från start.
Redan efter tre minuter tog sej Oskar Lindberg fram på högerkanten och sköt i ribban.
Tio minuter senare tog vi helt rättvist ledningen genom Jakob Olsson-Skoglund.
SAIS kvitterade i minut 21 sedan vi inte kunnat rensa undan vid egen 16-metare.
I 33.e minuten tog gästerna ledningen 2-1 sedan vi igen misslyckats med att få undan bollen trots att det fanns flera möjligheter.
Fyra minuter senare upprepar sej historien för tredje gången, denna gången efter en låg hörna som alldeles för lätt passerar vårt försvar och styrs i mål.
Tre riktiga skitmål släppte vi till vilket var synd eftersom vi spelmässigt var det bättre laget.
I andra halvlek fortsatte vi att spela bra och vi hade verkligen inte gett upp.
Bästa chanserna till reducering hade David Olsson som missade ett friläge, hade en nick som målvakten gjorde en jätteräddning på och som lite senare träffade ribbans underkant.
I stället punkterade SAIS matchen med två mål i slutet av matchen.
Vi tar med oss att vi spelmässigt gör en riktigt bra insats och hela laget visar bra inställning.
Extra plus idag till Jakob Olsson-Skoglund,Viktor Edvardsson och planens bäste spelare Oskar Lindberg.

En stor dag idag: Siljevi, Mackan och Mandic fyller år 🎂🇸🇪👏😀

Igår 12:00