Seger i sista vårmatchen för andralaget

Andra raka mot Svarteborg och vi höll nollan igen

Det blev seger med 3-0 i returmatchen mot Svarteborg hemma på Siljevi.
Matchen var jämn till en början men efter första kvarten var det vi som tog greppet.
I den 33.e minuten kommer 1-0 efter ett bra anfall. Mikael Albrektsson hittar en djupledslöpande Jakob Skoglund Olsson och Jakob sätter bollen säkert.
Svarteborg har en bra chans men den räddar Martin Pettersson fint och vår ledning står sej till paus.
10 minuter in i andra halvlek kommer 2-0. Mikael Albrektsson blir fint frispelad i mitten och lobbar över den utrusande målvakten. Bollen går i stolpen och när en back ska rensa träffar han en framrusande Olle Kristoffersson och bollen hamnar i mål.
Svarteborg skapar inte så många bra chanser men dom har ett par riktigt vassa lägen där avsluten går över.
Olle missar ett friläge men han får ett till i 83.e minuten och då sätter han 3-0. Fin assist av Viktor Edvardsson.
Vi gör en stabil insats och det känns aldrig riktigt oroligt. Betydligt bättre defensivt än förra vecken.
Vi har avancerat till sjätteplats i tabellen och tar nu en välförtjänt sommarvila.

Nu satsar vi mot höstsäsongens 20 matcher ⚽️💪 Forza GIF

2021-07-24 12:00