Seger för andralaget i höstpremiären

5-2 borta mot Hunnebo/Bovall
Jakob Ohlsson visade vägen med två kanoner

Vi fick tuffare motstånd mot Hunnebo/Bovall än i vårmötet. Dom hade med flera bra spelare från Kungshamn den här gången.
Vi tog ledningen tidigt genom Olle Kristoffersson men hemmalaget kvitterade.
Sedan tog vi tillbaks ledningen genom ett kanonskott i krysset av kapten Jakob Skoglund Olsson.
Återigen kvitterade hemmalget ganska snabbt sedan vi varit lite slappa i vår defensiv.
Vi hann ta ledningen för tredje gången innan pausen. Målet kom efter riktigt flipperspel i straffområdet där till slut Anders Tjernberg (med lite hjälp av en back) kunde få bollen i mål.
I andra halvlek hade H/B en del lägen men avsluten gick sällan på mål. Dom som gjorde det klarade Martin Pettersson säkert.
I stället kunde vi göra två mål till genom Olle och Jakob. Jakob lyckades träffa krysset för andra gången i matchen med en riktig pärla.
Vi släppte fram en debutant i slutet av matchen när Calle Mattsson 15 hoppade in och gjorde det bra.
Extra plus till Victor Edvardsson och Jakob Skoglund Olsson som styr vårt spel från innermittfältet.

Nu satsar vi mot höstsäsongens 20 matcher ⚽️💪 Forza GIF

2021-07-24 12:00