5.e raka trepoängaren för andralaget

3-0 hemma mot Grohed/Ljungskile

Matcherna duggar tätt i Augusti.
Andralaget tog en ny seger när vi tog emot Grohed/Ljungskile på Siljevi.
Vi bjöd kanske inte på någon fantastisk underhållning men vi tog tre poäng och det får vi vara nöjda med.
Redan I minut 11 tog vi ledningen. Felix Nore´ns långa uppspel hittade fram till Olle Kristoffersson som satte 1-0.
I 20:e minuten kom 2-0 efter att Olle serverat ett perfekt inlägg till Mikael Albrektsson som säkert nickade i mål.
Gästerna hade inte mycket att komma med framåt i första halvlek och vår backlinje spelade stabilt.
Detta var vår Lagkapten Jakob Skoglund Olssons sista match för oss i år (han ska till USA för ar studier och fotboll). Tyvärr tvingades han lämna planen i halvlek med ljumsksmärta. Det blir ett tungt avbräck för oss i höst.
I andra halvlekens första minut så satte Olle Kristoffersson 3-0 och matchen kändes avgjord.
Gästerna hade lite mer framåt men det var aldrig någon fara.
Vi hade väl kunnat göra några mål till i slutet.
Daniel Söderlund hade en boll inne men blev tveksamt avvinkad för offside.
Inhopparen Oscar Landgren hade två jättelägen och Olle Kristoffersson hade ett antal chanser.
Även idag hade vi en debutant i laget. Jacob Landgren hoppade in i andra halvlek och gjorde det riktigt bra.
Stort plus idag till Olliver Uttgren som är bäst på plan.

Nu satsar vi mot höstsäsongens 20 matcher ⚽️💪 Forza GIF

2021-07-24 12:00