Tung förlust för andralaget mot Stångenäs

Sviten sprack när 4-1 blev 4-5.
Avgörande i slutminuten.

Efter fem raka segrar och 4-1 ledning blev det tvärstopp för andralaget.
Vi visste att vi skulle få en tuff match mot SAIS och det fick vi.
Men att tappa 4-1 känns naturligtvis surt, särskilt som avgörande 4-5 kom exakt när matchuret tickade över till 90 min.
Matchen började med ett visst spelövertag för hemmalaget men vi jobbade oss in i det mer och mer.
Matchen var helt jämn när vi gör två snabba mål i slutet av första halvlek.
först satte Olle Kristoffersson 1-0 framspelad av Mikael Albrektsson i 40:e minuten
Bara tre minuter senare tog slet sej David Olsson loss och satte 2-0.
Andra halvlek började bra och vi kunde göra 3-0 i 51:a minuten. Målskytt Olle Kristoffersson igen fint assisterad av David Olsson. Det är bara att erkänna att vi hade bra utdelning så långt i matchen.
Tyvärr bjuder vi in SAIS när Felix Nore´n ställer till det för sej i onödan drar ner en gubbe. Domaren blåste straff trots att det såg ut att börja utanför linjen. 3-1 blev det och hemmalaget fick lite hopp .
I minut 62 gör Olle sitt tredje mål för dagen fint framspelad av Felix Nore´n.
Då kändes det som vi hade avgjort men återigen får hemmalaget en snabb reducering och nytt hopp.
SAIS matade på med långa bollar mot vårt högerförsvar och vi hade svårt att komma till rätta med det under hela matchen. Nu började det ge utdelning.
3-4 reduceringen kom efter 67 min och på samma sätt som 2-4.
Med kvarten kvar kom kvitteringen och återigen efter en lång boll mot deras snabbe vänsterytter.
Sedan tvingades vi till lite ändringar i laget och fick mest försvara oss. Hemmalaget hade bla ett skott i ribban.
Det såg ut att bli oavgjort men efter exakt 90 minuter så avgjorde hemmalaget med ett skott som Martin
Pettersson kanske borde klarat.
Ett riktigt tufft slut på en dramatisk match.

En stor dag idag: Siljevi, Mackan och Mandic fyller år 🎂🇸🇪👏😀

Igår 12:00