Jonas 15:e match mot KFF

Tillsammans med Gracenote har vi grävt i arkiven för att ta fram lite GIF/KFF-relaterad information. Vad vi hittat är det bara Jonas Henriksson som tidigare mött Kalmar FF i tävlingssammanhang.

Men det är tyvärr ingen supermunter statistik.

Jonas verkar ha mött dagens motståndare totalt 14 gånger – samtliga i Allsvenskan.

Av dessa 14 matcher har 6 slutat med torsk (5 med BK Häcken och 1 med IFK Göteborg) och 5 slutat oavgjort (4 med Häcken och 1 med Göteborg). Kvar blir då 3 segrar, varav 1 med Häcken och 2 med Blåvitt.

Jonas har själv gjort ett mål på sina 14 Kalmarkamper och det kom på Rambergsvallen 22 maj 2010, när han via "en dunderhård straff" fastställde slutresultat mellan Häcken och Kalmar till 1-1.

Vi hoppas på fler mål, och en ny seger ikväll!

Fotnot:
Gracenote har begränsad data före 2000 och för Svenska Cupen, så det är möjligt att någon match missats.

En stor dag idag: Siljevi, Mackan och Mandic fyller år 🎂🇸🇪👏😀

Igår 12:00